Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tá animácia bola naozaj hrozná. Tvorcovia sú asi mestské typy, ktoré nepoznajú rozdiel medzi kravou a býkom a dali im všetkým rovnaké kravské vemená (ktoré mimochodom vypadali ako na pupku nalepený štvorrúčkový hovnocuc). Dejová linka nebola zlá, ale všetko kazí obraz. Deťom sa však rozprávka páčila, tak pridávam hviezdu navrch. 50/100 ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

S tou animací tedy žádná sláva. Charakterově velmi slabá, leč hodně opráskaná rádoby pohádka, která ani tak nestaví svůj vlastní zájem na to nejjasnější světlo. Kdo klade na Barnyard velké očekávání bude nejspíš zklamán, ale ustát se to dá. Nějaký ten světlejší moment se rozhodně najít dá, to né že ne, ale jenom to všechno až příliš sálá plastikou až hanba. Jednotlivé postavy jsou spíše pro srandu, tím myslím jejich účel a konání. - 4/10 - ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $51miliónovTržby USA $72,637,803Tržby Celosvetovo $116,476,887Tržby za predaj DVD v USA $65,009,954 //počet predaných kusov 3,612,938║ Nuž žiadna sláva tento CGI animák, okrem nevýrazného príbehu sa tu nedostavia ani nejak zvlášť vydarené postavy a rovnako tak aj vtípky, o animácii a jej úrovni netraba ani hovoriť, tu som nečakal automaticky žiadne zázraky aj keď dala sa zniesť. Príde mi to celé nejaké nedotiahnuté, dejová línia je maximálne jednoduchá, postavy prehliadnuteľné, žiadna čo by sme si mohli obľúbiť, občas aj príde závan nejaké nápadu ale v konečnom výsledku to vyznie rozpačito. Tej trošku zábavy sa tu dá užiť, keď sa spustí zvieracia párty, ináč okolo toho čo sa deje je netreba ani hovoriť, maximálna pasivita. /40%/ ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vidělo originalitu leda tak z vlaku. Název si to vzalo z tohohle, vzhled postaviček z Wallace & Gromita (a ostatních projektů Nicka Parka), vzhled oslíka ze Shreka atd. Ale nejhorší, uplně nejhorší, uplně posraně zkurveně nejhorší bylo to, že autoři asi aji bejka viděli jenom v nějaké fantasmagorické příručce pro dementní americké sedláky, protože namalovat bejkovi vemeno, ktery navic vypadá jak přísavka, to nemuže nechat v klidu nikoho. A hlavně tím blbnou hlavičky našich potomků, kteří pak ještě řeknou, že bejk má vemeno. Né, je mi jasny, že tam nemohli dát býčí koule s penisem, ale rači než vemeno tam neměli dávat nic. No, vtipů se dočkáme sice poměrně hodně, ale ani jeden není dobrej nebo vtipnej (no, možná jeden). Pak se to snažej udělat lepší tím, že tam daj plno různejch písniček, ale vubec se to tam nehodí nebo jsou trapny. Prostě je to zase jedna animovaná sračka, která vykrádá kde co, ale sama o sobě je jeden velkej poděl... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Každý malý Američan přece ví, že kráva dává mléko a měla by mít vemeno. A jelikož na pohlaví nezaléží a krávy jsou určitě i samci, tak je jasné, že májí vemeno všechny. O rozích na hlavě u býků už asi Amíci nemají ani tušení. No možná si myslí, že býk je jiný živočišný druh. To je ten, co se používá na býčí zápasy a ten mléko nedává. Ať je to jak chce, v tomto filmu mají býci vemena a nemají rohy. Animace je primitivní a celkově je to ujeté, skoro až trapné. Pár silných momentů jako honička krav v autě s policií to nezachrání. Přesto jsem se povětšinou bavil a možná bych dal i tři hvězdičky, kdyby ti býci nebyli tak trapní. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama