Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Lish84 

všechny recenze uživatele

Asi neexistuje omletější klišé animovaných filmů (jak 2D tak 3D), než roztomilá zvířátka napodobující lidské konání. Tancují, zpívají, pořádají party, jezdí v autě či na motorce, koukají na televizi s plechovkou piva a kdovíco ještě. Tohle všechno film nabízí. A jestliže to pobavilo tisíckrát předtím, pobaví to i po tisící prvé. Samotný začátek sice nevzbudí velké naděje, film vypadá jako epizoda nějakého seriálu z Kouzelné školky. Ale s první nadupanou písničkou nabere obrátky. Ano, je to prvoplánové, ovšem nadmíru zábavné a nezasmál by se jen ten největší morous. Za chvíli zjistíme, že rozjařit nás bylo cílem tvůrců, abychom se o to víc vžili do osudů hlavního hrdiny, který musí poznat, že život není jen o té zábavě. Ve finále sice zvítězí nad šakaly až příliš snadno a tou jízdou na motorce už tvůrci možná kapku přestřelili, ale jde vlastně o jediné závažnější výtky. Mezi námi zvířaty je roztomilý filmeček a na sledování s dětmi ideální :) ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo mám na to povedať. Pri sledovaní "Barnyard" som cítil ako prichádzam o mozgové bunky a ako stupidita celého filmu zabíja akúkoľvek inteligenciu. Je tu tak veľké množstvo nezmyslov, že neviem ani kde mám začať. Možno by som mohol tým, že naši hlavní hrdinovia sú mužské verzie kravy. A zámerne to hovorím takto, lebo ich nemôžem nazvať býkmi. Tí totiž nemajú vemená. Okrem toho tie hnusné, hnusné animácie, na ktoré som sa nezvládal dívať. Dialógy sú úplne mimo, postavy sú otravné a dokopy film nie je podľa mňa určtený pre nikoho. Pretože je to stupídne na takom leveli, že pri sledovaní musíme všetci ohlúpnuť minimálne o 20 rokov. Toľko nezmyslov pokope v jednom filme som asi nikdy v živote nevidel a keby som mal decká 7+ tak im toto nepustím nikdy. Nie je nič, čo by som tu vyzdvihol. Proste totálny animovaný debakel. Hodnotenie: F ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Jedná sa o jednu z najslabších animácií aké som kedy v celovečernom animáku videl. Príbeh obsahuje toľko nelogických "detailov", že jeden nechápe či tvorcovia boli na LSD, alebo naopak práve ho vysadili (za všetky spomeniem ten najvýraznejší - aj býky majú vemená). No aj napriek tomu celému som sa dokázal zabaviť tak na 50 percent. Keby som to hodnotil v čase keď sa jednalo o novinku dal by som aj trojku, ale........... ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

No, to je fakt nářez. Zvířata všech farem spojte se! (proti zákeřným psovitým šelmám). Kdyby šakali, nebo co to bylo, proměnili tuhle klišémi nabitou, praštěnou a nudnou podívanou v krvavou show, udělali by možná lépe. Ještě mě fascinovalo, že jsou krávy všech pohlaví obdařeny vemeny :). Je to nejtrapnější animák poslední doby (a že těch trapných není málo). ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Totálny prototyp príkladu na nudu a rozporuplnosť. Rozprávka je na jednej strane určená vizuálom pre najmenších (štylizácia grafiky a celkovej animácie, nelogičnosti, že býk má vemeno atď.), ale na druhej strane svojim príbehom, riešeními problémami a celkovým spracovaním sa blíži viac k násťročným a starším, naši najmenší to nepochopia... Inak nuda... Bohužiaľ. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)

Reklama

Reklama