Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Muel 

všechny recenze uživatele

| Nickelodeon Movies | Pozreté naposledy v detstve. Nemal som to rád, divné dizajny postáv, trápny humor a celkovo zvláštny pocit z filmu ma odradzovalo to pozerať stále dookola. A tak som si po dekáde a pol povedal, že to rewatchnem a čuduj sa svete je z toho absolútne obstojný, chytrý a odviazaný animák, ktorý sa na nič nehrá a kde sa chcú zvieratá iba baviť. To je ich posolstvo a to ich vedie k tomu, aby farmárovi spôsobili počas filmu 3 otrasy mozgu. Benova storyline je geniálna, rocková hudba a pri tom hútna atmosféra pri zabíjaní kojotov a následná heroická smrť, milujem to. Prekvapivo fakt dobrý animák. Viac TU. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vidělo originalitu leda tak z vlaku. Název si to vzalo z tohohle, vzhled postaviček z Wallace & Gromita (a ostatních projektů Nicka Parka), vzhled oslíka ze Shreka atd. Ale nejhorší, uplně nejhorší, uplně posraně zkurveně nejhorší bylo to, že autoři asi aji bejka viděli jenom v nějaké fantasmagorické příručce pro dementní americké sedláky, protože namalovat bejkovi vemeno, ktery navic vypadá jak přísavka, to nemuže nechat v klidu nikoho. A hlavně tím blbnou hlavičky našich potomků, kteří pak ještě řeknou, že bejk má vemeno. Né, je mi jasny, že tam nemohli dát býčí koule s penisem, ale rači než vemeno tam neměli dávat nic. No, vtipů se dočkáme sice poměrně hodně, ale ani jeden není dobrej nebo vtipnej (no, možná jeden). Pak se to snažej udělat lepší tím, že tam daj plno různejch písniček, ale vubec se to tam nehodí nebo jsou trapny. Prostě je to zase jedna animovaná sračka, která vykrádá kde co, ale sama o sobě je jeden velkej poděl... ()

Reklama

gootchy 

všechny recenze uživatele

Krávy řídí auto, krávy řídí čopry. Píšu krávy a oni to jsou vlastně voli s vemínkama:)). Vykašlete se na animaci, vykašlete se na příběh a užívejte tuhle ujetinu. Je to infantilní, to přiznávám, ale nad tímhle dílem nemusíte přemýšlet, tahle věc je na oddych ne na Oskara. Někdy musíte dát filmu šanci, a nesoudit podle obalu. Je to rozhodně lepší než nějakej podělanej Příběh žraloka. Mooooooooooooooo. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

S tou animací tedy žádná sláva. Charakterově velmi slabá, leč hodně opráskaná rádoby pohádka, která ani tak nestaví svůj vlastní zájem na to nejjasnější světlo. Kdo klade na Barnyard velké očekávání bude nejspíš zklamán, ale ustát se to dá. Nějaký ten světlejší moment se rozhodně najít dá, to né že ne, ale jenom to všechno až příliš sálá plastikou až hanba. Jednotlivé postavy jsou spíše pro srandu, tím myslím jejich účel a konání. - 4/10 - ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že k některým filmům už předem přistupuju s určitým předsudkem ale to překvapení tkví v tom, když se moje předsudky nenaplní. A to se stalo zde. Myslela jsem si, že to bude neforemná blbost s hnusnou animací a nulovými vtipy. Ta animace je opravdu slabá, přesně ten typ co nemám ráda. Blbost to sice je, ale s řadou povedených gagů. "Schůze, kde se vymyslí, kdo bude řídit schůzi? To uměj nejlíp naši poslanci. - A berou za to pěkný prachy." uznávám tenhle je trošku trapnější, co ví zvířata o politice, ale stejně se mi to líbilo. "Samolízacího vůdce nechci".........."Kdo je proti?" - myš: "Hlasuju, Vidíš mě?" Mlíko? No přece ten nejlepší chlast na každé párty. A v kterém filmu uvidíte krávu, osla, prase a slepice na motorce? Hmmm? Porod. Prase: "Zdá se, že to trošku bolí." "No to máš tedy dost pronikavý postřeh." "Promiň, nemůžu za to, že jsem čuně." ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)
  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)

Reklama

Reklama