Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Totálny prototyp príkladu na nudu a rozporuplnosť. Rozprávka je na jednej strane určená vizuálom pre najmenších (štylizácia grafiky a celkovej animácie, nelogičnosti, že býk má vemeno atď.), ale na druhej strane svojim príbehom, riešeními problémami a celkovým spracovaním sa blíži viac k násťročným a starším, naši najmenší to nepochopia... Inak nuda... Bohužiaľ. ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Když ponechám stranou srdcobolné scény a nezbytné morální ponaučení, tak musím říct že jsem se už dlouho u animáku tak nezasmála. Potrestání výrostka, krávy řídící auto plus honička s policajty, zvířectvo na harlejích...To byla sranda. Jednodušší animace mi tu nevadí. Být o patnáct let mladší, tak řičím nadšením. ()

Reklama

Lish84 

všechny recenze uživatele

Asi neexistuje omletější klišé animovaných filmů (jak 2D tak 3D), než roztomilá zvířátka napodobující lidské konání. Tancují, zpívají, pořádají party, jezdí v autě či na motorce, koukají na televizi s plechovkou piva a kdovíco ještě. Tohle všechno film nabízí. A jestliže to pobavilo tisíckrát předtím, pobaví to i po tisící prvé. Samotný začátek sice nevzbudí velké naděje, film vypadá jako epizoda nějakého seriálu z Kouzelné školky. Ale s první nadupanou písničkou nabere obrátky. Ano, je to prvoplánové, ovšem nadmíru zábavné a nezasmál by se jen ten největší morous. Za chvíli zjistíme, že rozjařit nás bylo cílem tvůrců, abychom se o to víc vžili do osudů hlavního hrdiny, který musí poznat, že život není jen o té zábavě. Ve finále sice zvítězí nad šakaly až příliš snadno a tou jízdou na motorce už tvůrci možná kapku přestřelili, ale jde vlastně o jediné závažnější výtky. Mezi námi zvířaty je roztomilý filmeček a na sledování s dětmi ideální :) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pokud přijmete fakt, že poměr dětských vtipů x dospělých je zhruba 80 : 20, tak se možná budete bavit. Protože tahle animovaná komedie je opravdu jen pro ty nejmenší. Nám odrostlejším musí stačit, že je to barevný, hejbá se to a je tam pár dobrých narážek (kuře, které hází šipky na plakát z KFC, Čím víc pruhů, tím více Adidas). Jednou mě to uspokojivě zabavilo, ale podruhé to nebudu riskovat a dám radši 60 %. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

S tou animací tedy žádná sláva. Charakterově velmi slabá, leč hodně opráskaná rádoby pohádka, která ani tak nestaví svůj vlastní zájem na to nejjasnější světlo. Kdo klade na Barnyard velké očekávání bude nejspíš zklamán, ale ustát se to dá. Nějaký ten světlejší moment se rozhodně najít dá, to né že ne, ale jenom to všechno až příliš sálá plastikou až hanba. Jednotlivé postavy jsou spíše pro srandu, tím myslím jejich účel a konání. - 4/10 - ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)

Reklama

Reklama