Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už dost animáků abych mohl soudit jak je tento nekvalitní. Tatínek jde hledat do neznámých krajů svého syna? Zvířata utečou ze zoo na divokej ostrov? Po cestě jednoho z nich začnou považovat za boha? Finální taneční scéna? Na můj vkus až moc deja'vu na jeden film. Dnes už nestačí aby film byl animovaný a měl jakžtakž normální příběh (tento pohromadě moc nedrží), dnes jsou třeba 3 věci - DRAMATICKÝ SPÁD, ORIGINALITA, HUMOR. Bohužel Divočina postrádá originalitu, s humorem je na tom jako žebrák s penězi a originalita? Tam nějaká byla?!? Díky bohu jsem tento film pouze viděl na HBO a nemusel utrácet peníze za kino.. P.S.Vtipné bylo neustálé koketování o choreografii pakoňů a hádka dvou chameleonů, kteří dokáží i z veverky vykouzlit žárovku... ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je zdaleka nejblbější animák posledních let. CGI zoo dneska fakt nikoho nenadchne. Takový Madagascar je podstatně lepší a v podstatě se stejnou zápletkou. Co je špatně? No vlastně vše. Příběh je debilní, zvířata se chovají... až moc se snaží vypadat jak lidský odpad společnosti (občas fekální humor, stupidní chování) a hlavně jsou nudně namluvené proti konkurenci. A animace? Rád bych dal bod za jiný styl, než má konkurence, jenže ačkoliv některá zvířata mají našlápnuto k realističtějšímu zpracování, než jinde, tak jich pořád polovina vypadá jak otrhaní zmuchlaní plyšáci vytažení z popelnice a to je prosím hnus, mám za to, že by se animáky měli i líbit. TEN LEV?! Si děláte prdel? Vraťte mi 2D Simbu prosíííím. Takže, je to hnusný, prakticky bez humoru, bez příběhu... Pokud teda jste neviděli Madagascar, tak móžná by se to dalo sledovat koutkem oka v TV při žehlení (pouštím se na tenký led spekulací). Odpad nedávám jen proto, že mne film nijak neurazil. A soundtrack také není špatný. ()

Reklama

Merv 

všechny recenze uživatele

Vizuálne Divočina nepriniesla nič nové, dejovo prázdnota je všadeprítomná a čo sa týka humornej stránky - absolútne bez nápadu. Niet pochýb že túto "klasickú novodobú Disneyovku" (Walt sa v hrobe obracia) celkom zatieňuje o triedu "vyspelejší" Madagascar. Nuda od začiatku až do záverečních titulkov a nuda ešte raz. 2* za 2 vtipy na ktorých som sa aspoň pousmial. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Film má jednu velkou chybu - vykrádá snad všechny animáky, na které si teď do pěti vteřin vzpomenu (nejvíc Madagaskar a Hledá se Nemo). Na druhou stranu má zase kladné stránky - zvířata si člověk oblíbí hned, plus občas je to i dobře vtipné (obzvlášť ta koala). "Mluvíte po našem? Sprechen Sie koala?" ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

I keď zárobkovo tento film vyšiel úspešne, nepredstavil nič nové skôr urobil akýsi mix rozprávok od Mauglího až po Madagascar. Mimoriadne úbohý dej stavia na príbehu otca ktorý sa hľadajúc svojho strateného syna zapletie so stádom šialených pakoní ktoré si za Boha zvolili koalu. V animácii taktiež žiadny pokrok. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Skladatel Alan Silvestri se stal nedílnou součástí týmu a pomáhal filmařům hudebně odvyprávět příběh a zdůraznit atmosféru jednotlivých scén. Hudba byla nahrána s 94členným orchestrem. (hippyman)
  • Když jedou zvířata ve voze s odpadky, můžete si tam všimnout předměty s reklamou na Radio Disney a na Kodak. Když potom hlavní hrdiny honí zdivočelí psi, můžete vidět reklamu na Lvího krále. (HappySmile)
  • Kiefer Sutherland si zkoušel lví řev prakticky všude, doma či v autě. Proto způsobil mnohým řidičům, kteří jej předjížděli, malý šok. (imro)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno