Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Arx 

všechny recenze uživatele

Průměrný film o ztroskotání trojice lidí na ostrově. Film docela slušně ubíhá a tak je celkem i dobře stravitelný. Bohužel je v ale v něm spousta filmových klišé a rozhodně mi přišel i závěr docela nepovedený. Celkově bych dal filmu tři hvězdičky ale když do hodnocení přičtu sexuální bohyni Kelly Brook, která je na plátně opravdu okouzlující dávám nakonec 4 :-)) ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Úplně si dokážu představit, jak asi probíhalo natáčení filmu. Každý den přišel režisér a mužské části tohoto projektu se zeptal: "Tak pánové, přilepili jste si ho zase dneska všichni páskou?". Jiný potenciál tento film totiž nemá. V dnešní hyperkorektní době by asi totiž tolik nefungoval s herečkou tmavé pleti s afrem, která odmítá být otrokyní společnosti značky Gillette a samu sebe identifikuje coby stůl. Ale získala by Oscara. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Ale jo, já tyhle filmy můžu, něco co naznačuje, že bude jako Modrá laguna, se přehoupne do svižného thrileru. Kelly byla opravdu kus, ale bylo zajímavé, že když lezla do moře nahatá za Juanem, tak hned vylezla ven a v záběru byly vidět její plavky. Ty hvězdy dávám za Brooke a ten parádní ostrov s palmama. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dopracovala k "céčkovým" filmům. Být nadržený chlap, asi víc juchám, není nad dobře vyvinutou trosečnici v bílých plavkách kdes v Karibiku se dvěma soky. Trojka v názvu kupodivu neodkazuje k žádným nekalým praktikám...narozdíl od některých uživatelů zde jsem spokojena s koncem (ale opravdu koncem), který film vyzvedl zejména z konverzačního bahna. Kdyby se tam nemluvilo, byla by to mnohem větší paráda. No co už, viděla jsem i horší blbiny. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích opuštěnej ostrov, tři osoby (jedna z nich je sexy ženská - Kelly Brook), mužská ješitnost a ponorková nemoc. Docela milý překvapení, i přesto, že nedávám závratný hodnocení, čekal jsem něco horšího. Příběh byl docela OK, ale co mi vadilo a kvůli čemu srážím hodnocení, je zbytečná voodoo zápletka. Bez ní by to šlo taky, ba co víc, dávalo by to větší smysl, i když je pravda, že by se asi postavy potom nechovali tak vyhroceně. Na jedno zkouknutí vcelku fajn, dvě silnější hvězdy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)
  • Billy Zane se po šestnácti letech od filmu Úplné bezvětří (1989) vrátil k tématu opuštěné milenecké trojice uprostřed oceánu. Tentokrát ale ne v roli mladíka dělajícího problémy, ale už v roli žárlícího manžela. (Kaspi.vm)
  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno