Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Tak pekný príbeh, že to ani nemôže byť pravda a pochybujem, že by sa toto s tak perfektným happy endom niekdy udialo aj naozaj. Fakt chválim obsadenie, Piper a Lena sú skvelé duo, ďalej výborná hudba a scény. naozaj som im fandil a želal si taký koniec, pretože veľa filmov sa končí práve nenaplnenou láskou, takže pochvala réžií. 90% ()

Magneto 

všechny recenze uživatele

70%...Sladko-trpký príspevok do kotla romantických komédií v čisto britskom štýle,ktorý predstavuje novú generáciu britských hereckých hviezd.Chýba tomu americká hravosť,výbušnosť a sentimentalita...Je to také typické britské...Hallmarkovské...ale musím uznať,že ma zaujala téma,ktorá sa konečne netýka homosexuality mužov,ale homosexuality žien...A je to oveľa príjemnejší pohľad...aspoň pre mňa.No a nesmiem zabudnúť na moju najnovšiu múzu - Lenu Headey,za ktorú dávam tých extra 10 %... ()

Reklama

glide4ever 

všechny recenze uživatele

Takhle to přece v životě nefunguje. Tohle je hraná, lesbická pohádka, jejíž zápletka Vám bude jasná v prvních dvaceti minutách. Ten přeslazenej konec tomu jenom nasadil korunu. Ženský, co nám kradou ženský... Víc k tomu snad ani není třeba psát. 40% edit1.: Všiml jsem si toho až teď, ale český název je skutečně stupidní (viz. Brygmiho komentář). ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantika mezi stejným pohlavím. Na začátku náladová hudba spolu s krásnou nevěstou a vyšňořeným ženichem a konec pro něj hořký ovšem pro nevěstu a květinářku sladký, až jsem se málem utopila v karamelu. Herecké výkony nic moc - krom mé oblíbené herečky Piper Parabo, která takto už podruhé ukázala, že za peníze se nebojí zahrát lásku se ženou :-D. ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Jedna nejistá "žiju-si-šťastný-život,-ale-mám-pocit,-že-by-mohl-být-ještě-šťastnější" novomanželka se svým "nechápu-co-se-s-ní-děje" mužem. K tomu lesbická floristka a mažílkův "vím-že-sexy-a-všechny-holky-jsou-ze-mě-hotový" kamarád. Skončí to úplně jinak, než by všichni zúčastnění (snad kromě floristky) doufali a předpokládali. Cestou ke krásnému konci tam bude spoustu romantické atmosféry, spousta momentů rozhodnutí a spousta skvělých herců. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama