Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

elle 

všechny recenze uživatele

Na komedii mi to připadalo smutné - v celkovém dopadu. Na studii této zapeklité situace, to nešlo do hloubky. Některé scény byly velmi milé, hlavní dvě herečky velmi sympatické (ale tak trochu dvojčata). Když to ale srovnám s Láskou nebeskou.....Není to špatný film, splnil co chtěl, ale přišlo mi to trochu moc snaživé a tak zdravě moderní. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo řečeno níže, jedná se o příjemný snímek a na úplném začátku, protože jsem si pustil film aniž bych si o něm cokoli přečetl, jsem špekuloval, že by si v průběhu Matthew Good začal "něco" s nějakým mužem(?). Nakonec film ocení nejen uživatelky těchto stránek a i když u jedné ze zdejších recenzí je hodnocení za příběh pouze 1 bod, tak snínek sem na GT stránky na 100% patří. Závěr na mě až moc americko-slaďoučký ... 5766 ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Podle přebalu jsem čekal nnějakou tuctovou americkou romantickou komedii o svatbě, ale byl jsem příjemně překvapen. Protože ono z toho vylezlo vcelku realistické milostné drama o dvou lesbičkách. Všechny postavy jsou dobře, plasticky a věrohodně napsané, příběh je přesvědčivý. Myslím, že zhruba takhle by se to skutečně mohlo někde odehrát. A navíc - mám rád Piper a mám rád Lenu. ()

sonoluca 

všechny recenze uživatele

Od doby co ve Working Title dali sbohem klasickým romatickým komediím, mi takový film chyběl - díky, Ole. Velká škoda že Imagine Me & You najdete zapadlý v dolních příčkách videopůjčoven, protože patří za poslední dobu v daném žánru k tomu nejlepšímu - britové v tom prostě uměj chodit. Je to poměrně dobře a vtipně napsaný, skvěle zahraný i obsazený, celý to působí svěžím dojmem a chemie mezi Piper a mou oblíbenou Lenou funguje na jedničku, takže palce nahoru. Navíc fotr neskutečně ruluje! :) Po druhým shlédnutí jasná srdcovka. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Vkusně natočené a až na ten závěr i poměrně bez klišoidní demence v dialozích. Kouká se na to dobře, ale narozdíl od jiných jsem prostě Leně a Piper fandit nemohla. Hlavní hrdinka má doma chlapa s tváří Matthewa Gooda, který je milý, pozorný a dokonce vaří. Jednou za celý film si teda dovolí opít se poté, co se jeho stará chová jako osina v zadku. Prostě jeho jedinou chybou je, že se s ní nerozešel už dávno. Uvědomuju si, že je to film a romantika, ale tyhle lásky na první pohled, pobláznění, kvůli kterému někdo opustí člověka po dlouhých společně strávených letech, mi připadají hrozně podvratné. Asi jsem fakt konzerva, ale příště raději Jane Austen a její rodinné hodnoty. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama