Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Vkusně natočené a až na ten závěr i poměrně bez klišoidní demence v dialozích. Kouká se na to dobře, ale narozdíl od jiných jsem prostě Leně a Piper fandit nemohla. Hlavní hrdinka má doma chlapa s tváří Matthewa Gooda, který je milý, pozorný a dokonce vaří. Jednou za celý film si teda dovolí opít se poté, co se jeho stará chová jako osina v zadku. Prostě jeho jedinou chybou je, že se s ní nerozešel už dávno. Uvědomuju si, že je to film a romantika, ale tyhle lásky na první pohled, pobláznění, kvůli kterému někdo opustí člověka po dlouhých společně strávených letech, mi připadají hrozně podvratné. Asi jsem fakt konzerva, ale příště raději Jane Austen a její rodinné hodnoty. ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Tak pekný príbeh, že to ani nemôže byť pravda a pochybujem, že by sa toto s tak perfektným happy endom niekdy udialo aj naozaj. Fakt chválim obsadenie, Piper a Lena sú skvelé duo, ďalej výborná hudba a scény. naozaj som im fandil a želal si taký koniec, pretože veľa filmov sa končí práve nenaplnenou láskou, takže pochvala réžií. 90% ()

Reklama

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Svatba ve třech je strašně krásnej a originální film. Má spoustu fakt vtipných hlášek a otázek k zamyšlení ( Mají tučnáci kolena? ). Piper Perabo je jako obvykle kouzelná a Matthew Goode roztomilej, jak on už to tradičně umí. Určitě si to tu červenou kolonku zaslouží, doufám, že to brzy někdo neshodí. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

V skutočnom živote to možno takto nefunguje ale už za neotrelý námet a mimoriadne sympatické duo Piper Perabo/Lena Headey musím proste prihodiť. Hoci Imagine Me & You v zásade štruktúrou neprináša nič nové, predsa ide vďaka spracovaniu o svieži vánok na poli romantických komédií. Američania by niekedy asi potrebovali britský rýchlokurz aby sa naučili aj obyčajné témy točiť pôsobivo. ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantická podívaná s neokoukanými tvářemi a osvěžujícími hereckými výkony hlavních i vedlejších postav. (Celé mi to vůbec připadalo velmi osvěžující, možná proto, že se nejedná o Hollywood). Děj se sice točí kolem milostné zápletky, takže by se mohlo zdát, že půjde jen o další z nekonečné řady banálních romantických dojáků, ale v tomhle filmu je to všechno tak trochu jinak... a svatbou to teprve začíná:) Mimo jiné mě zaujaly i příjemně nehollywoodovské herecké výkony. Především otec hlavní hrdinky (Anthony Head) mě zaujal tím, jak málo mi připomínal typického klišovitě dokonalého taťku z obvyklých romantických komedií, a jak moc mi připomínal mého vlastního tátu... Já osobně si na romantické komedie zrovna nepotrpím, ale tenhle film mě opravdu příjemně překvapil (ke konci mi dokonce vlhly oči) a určitě se na něj ráda podívám znovu. Není to sice žádná extratřída (dá se vůbec v tomhle žánru natočit extratřída?), ale na romantickou komedii to bylo skutečně překvapivě dobré. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama