Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Britsky elegantní, vyprávěné s lehkostí a vtipem - a oběma hlavním hrdinkám jsem jejich vztah bez problémů uvěřila. Přesto jakoby příběh po většinu času klouzal spíš po povrchu ... navíc všichni byli snad až moc vstřícní a chápaví - nebo mi možná jenom chyběl nějaký dramatičtější zvrat. V romantické komedii pochopitelně neočekávám velkolepé tragické vyvrcholení jako od Shakespeara, to vůbec ne, ale závěrečná rozhodující scéna byla příliš tuctová - a v mých očích celý film tak trochu sestřelila - 3,5*. ()

zmates 

všechny recenze uživatele

Příjemný kousek, který nechce nikoho urazit, ale zřejmě ani nadchnout. Námět je to zajímavý, pojetí už trochu pokulhává - výběr herců na jedničku, ale je to celé takové povrchní, přihlouplé nebo jsem to dostatečně nepochopil? Nu což, zaujmout diváka v rámci tohoto žánru se dnes už v podstatě rovná majstrštyku, já to tedy náležitě ocením. ()

Reklama

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Svatba ve třech je strašně krásnej a originální film. Má spoustu fakt vtipných hlášek a otázek k zamyšlení ( Mají tučnáci kolena? ). Piper Perabo je jako obvykle kouzelná a Matthew Goode roztomilej, jak on už to tradičně umí. Určitě si to tu červenou kolonku zaslouží, doufám, že to brzy někdo neshodí. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dievcata, nevydavajte sa bez lasky. Pocas svadby sa z vas totiz lusknutim prsta stanu lesby. Mohla z toho byt fajnova babska variacia na Call me by your name, no to by scenarista musel bud napisat funkcnu expoziciu, hlavna hrdinka by nemohla byt uplna krava alebo zase je problem iba v tom, ze som poloclovek. Skodo toho, pretoze vacsina filmu je velmi prijemnou queer romancou. Lena Headey je na zozratie, ma to srdiecko a dobre to odsypa. 6/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Mám otázku, proč je abeceda v tomhle pořadí?“ Jsou filmy, které omílají po sto prvé ten samý námět, jen ho tu a tam trošku okoření něčím jiným. A přesto se vám prostě líbí. Je pravda, že mít to klasický heterosexuální model, nehrát v hlavních rolích příjemná Piper Perabo a božská (celkově) a skvělá (herecky) Lena Headey a nebýt v tom výborní špičkující se rodiče jedné z hrdinek, byl by to jen průměrný film na pomezí romantiky/dramatu/komedie. Naštěstí tohle všechno ten film má a proto mě strašně baví. Navíc obsahuje něco, co je mi velice příjemné a velmi mě to těší – tím je existence upřímné lásky, lásky, která uškodí sama sobě jen proto, že nechce bránit štěstí milované osoby. Je to silně idealistická představa, ale já jsem vždycky věřil, že je skutečná a že je silnější než běžnější pokrytečtější egoisticky vlastnický model (miluji tě, ale hlavně to znamená, že tě chci vlastnit, a že pokud tě nemůžu mít já, ať tě nemá nikdo, že jde hlavně o mé štěstí a ne o tvé). Tohle mě na tom filmu obrovsky potěšilo a zahřálo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama