Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Magneto 

všechny recenze uživatele

70%...Sladko-trpký príspevok do kotla romantických komédií v čisto britskom štýle,ktorý predstavuje novú generáciu britských hereckých hviezd.Chýba tomu americká hravosť,výbušnosť a sentimentalita...Je to také typické britské...Hallmarkovské...ale musím uznať,že ma zaujala téma,ktorá sa konečne netýka homosexuality mužov,ale homosexuality žien...A je to oveľa príjemnejší pohľad...aspoň pre mňa.No a nesmiem zabudnúť na moju najnovšiu múzu - Lenu Headey,za ktorú dávam tých extra 10 %... ()

glide4ever 

všechny recenze uživatele

Takhle to přece v životě nefunguje. Tohle je hraná, lesbická pohádka, jejíž zápletka Vám bude jasná v prvních dvaceti minutách. Ten přeslazenej konec tomu jenom nasadil korunu. Ženský, co nám kradou ženský... Víc k tomu snad ani není třeba psát. 40% edit1.: Všiml jsem si toho až teď, ale český název je skutečně stupidní (viz. Brygmiho komentář). ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo řečeno níže, jedná se o příjemný snímek a na úplném začátku, protože jsem si pustil film aniž bych si o něm cokoli přečetl, jsem špekuloval, že by si v průběhu Matthew Good začal "něco" s nějakým mužem(?). Nakonec film ocení nejen uživatelky těchto stránek a i když u jedné ze zdejších recenzí je hodnocení za příběh pouze 1 bod, tak snínek sem na GT stránky na 100% patří. Závěr na mě až moc americko-slaďoučký ... 5766 ()

pirulka 

všechny recenze uživatele

Nenáročná vzťahová záležitosť, ktorá ma celkom bavila a štyri hviezdičky dávam kvôli tomu, že to nebolo príliš dlhé a rozvláčne, vedela som si v tom nájsť aj niečo originálne a páčilo sa mi herecké obsadenie. Zaujímavá zápletka na ktorú sa dobre pozeralo, nuž ale kebyže sa mi niečo podobné stane v reálnom živote..neviem neviem. :D ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá..a mnohdy nás zasáhne, když už jsme si mysleli, že jsme ji našli. Je to v podstatě všední námět schovaný za nevšední kabátek, ale jedná se o celkem zábavný kousek, přestože to klišé, předvídatelnost a celková forma se mi zdá jako něco, v čem se obvykle spíš vyžívají Američani, než Britové. "Happy end" se mi zdál nevkusný, vzhledem k tomu, že byl na úkor tak dokonalého (!!) chlapa - hlavní dvojici tím pádem nešlo příliš fandit. Ale jako jednorázovka a k tomu se Cersei z GoT - fajn. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama