Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Je možné tak s kvalitními herci natočit neco tak horzného. Ano jde. Tento film je živým důkazem toho, jak se dá z dobrého napadu, střihu a sem tak kamery udělat příběhově odpad. Celý film, jsem čekal až se to rozjede na nějakou akci nebo zvrat a nic nepřišlo. Jedïné čeho jsem se dočkal bylo hodně krve a násilý hozené do příběhu jak se zachce. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný příběh, který rozhodně nebyl na odstřel ... než přišlo grandiózní finále a všechno šlo docela hloupě do kytek. Vlastně mě napadá jenom jedno malé ponaučení: Pokud chcete zastavit zlo, zapomeňte na zdlouhavé, obtížné a neefektivní hledání důkazů a trapné sepisování novinových článků. Pořiďte si samopal, plamenomet nebo něco podobného - a budete zaručeně slavit úspěch. Pravda - ještě by to chtělo mít dobrou mušku a být někdo jako Arnold Schwarzenegger v dobách své největší slávy ... Tak si sežeňte někoho, kdo tyhle podmínky bude splňovat - to už jsou přece jenom drobné detaily ... :-))) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela průměrný akčňák,kterých v této době vzníká spoustu. Tento měl ovšem na mnohem víc. Každej průměrnej akčňák si totiž nemůže dovolit obsadit do hlavních rolí Freemana a Spaceyeho ( ty si ale chtěli asi jenom přivydělat). Ty předvádějí přesně to,co se od nich očekává, stejně jako LL Cool J a McDermott. Koukat se ovšem na rádobyherectví Justina Timberlakea je ovšem utrpení. Ten byl nejspíš obsazen, aby se na film koukly i mladé puberťačky, které by se na tento film nejspíš ani nepodívaly. Stejně tak je utrpení poslouchat některé dialogy, jejichž logiku bychom asi těžko hledali. Jinak je to ale docela podařilý filmeček, který ovšem rychle zapadne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Prvoligová sestava toho tentokrát na okresním drnovišti příliš nepředvedla, ale jedno dilema přede mne postavila. Jsou lepší divoké ulice plné zmetků nebo poklidné ulice chráněné policejními vrahy? Jelikož jsem realista, tak nevěřím v budoucnost bezpečných ulic s čestnými strážci pořádku a volím policejní střelbu do zfetovaných hlav. Možná je to kruté, ale mně vyhovuje, když nějaký dobrodinec (http://www.youtube.com/watch?v=F6vB1YXKDQY) odstraní ze světa nákazu dříve, než zasáhne zdravou společnost. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Fim,kterému pomáhá především herecké obsazení a ikdyž se nejedná o tu úplně první ligu,své charisma a herecký um mají všichni a i zde si své odvedli naplno.Dějově jde o slušný novinářsko/policejní thriller,kde by sice originalitu člověk těžko hledal,zároveň však ani trochu Mimo zákon nenudí,má spád,napětí,pár překvapivých momentů se zde též vyskytne a je jen škoda zbytečně až moc akčního závěru,který jinak tento spíše poklidněji plynoucí krimithriller docela naruší.Možná bych uvýtal ještě i o něco více temnější přístup,ale i tak mohu tento průměrný,oddychový snímek doporučit. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama