Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Faye 

všechny recenze uživatele

Mladý novinář rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni, a to slova „Děkuji“. (Taky by rád Pulitzerovu cenu). „Máš článek, přístup k prokuratuře i k nejlepšímu vyšetřovateli, ...jestli ti tohle nestačí, tak se na to nehodíš.“ Průměrný film o tom, že policajti nejsou jenom dobří a město Edison je zkorumpované. P.S.Hodně se tady střílí. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela průměrný akčňák,kterých v této době vzníká spoustu. Tento měl ovšem na mnohem víc. Každej průměrnej akčňák si totiž nemůže dovolit obsadit do hlavních rolí Freemana a Spaceyeho ( ty si ale chtěli asi jenom přivydělat). Ty předvádějí přesně to,co se od nich očekává, stejně jako LL Cool J a McDermott. Koukat se ovšem na rádobyherectví Justina Timberlakea je ovšem utrpení. Ten byl nejspíš obsazen, aby se na film koukly i mladé puberťačky, které by se na tento film nejspíš ani nepodívaly. Stejně tak je utrpení poslouchat některé dialogy, jejichž logiku bychom asi těžko hledali. Jinak je to ale docela podařilý filmeček, který ovšem rychle zapadne. ()

Reklama

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Je možné tak s kvalitními herci natočit neco tak horzného. Ano jde. Tento film je živým důkazem toho, jak se dá z dobrého napadu, střihu a sem tak kamery udělat příběhově odpad. Celý film, jsem čekal až se to rozjede na nějakou akci nebo zvrat a nic nepřišlo. Jedïné čeho jsem se dočkal bylo hodně krve a násilý hozené do příběhu jak se zachce. ()

Kubick 

všechny recenze uživatele

'Sympatická' podívaná, která si však zaslouží pouhé tři hvězdičky hned z několika důvodů. Děj filmu není nezajímavý, ale to všechno už tady přeci bylo – zkorumpovaní představitelé města,soudci, policie a všichni ti papalášové a tohle velké sousto se rozhodne řešit zase jen jeden „hrdina“, jenž si jde za svým cílem (i když musí hodně obětovat). Hlavní postava „hrdiny“ Justina T. sice asi má symbolizovat dravé mládí, ale mě osobně by v roli zaníceného a začínajícího novináře seděl někdo více charizmatičtější a osobitější. Vedle Justina můžeme spatřit přinejmenším slušnou dvojici herců v podání Spaceyho a Freemana – už proto jsem od Edisonu očekával trochu víc, než mi mohl nabídnout... ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Spacey a Freeman patří do mých top; přesto se zázrak nekonal. Převelikým mínus je Timberlake, kterému sem přes veškerou snahu ani na chvíli neuvěřil jeho "herectví". Děj byl v mezích únosnosti do koncové přestřelky, která byla nechutně odfláknutá co se ´ratatata´ a záběrů ´ála Rambo za autem´ týče.. 97 minut je tak kladem, který uvítají diváci odkojení popcornem s coca-colou.. Just enjoy & get out of mind.. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama