Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tobi a Achim jsou dlouholetí přátelé. Spolu působí v jednom veslařském družstvu, spolu poprvé poznávají taje života i druhého pohlaví. Jak se však rozvíjí Achimův milostný vztah se Sandrou, Tobi si začíná uvědomovat, že jeho poměr k Achimovi je více než jen kamarádský. Soustředění veslařského oddílu a probíhající letní bouře vyhrotí vztahy mezi mladými lidmi. Specifický humor teenagerovských komedií, vycházející především z objevování sexuálního života, se proplétá s dramatem přiznání vlastní sexuální orientace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Macbeth 

všechny recenze uživatele

moc pekne natocene, a na nemecke pomery i hodne dobre zahrane... jen obcas na mne pusobila kamera trochu nevyvazene stejne jako hudebni doprovod... kazdopadne je to prijemny "relax", az na par vyhrocenych scen, a skvely film s gay tematikou... apropo ze by existoval veslarsky klub gayu? zvlastni :-) ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Láska je láska...Dva nejlepší kamarádi z nichž jedem začíná cítit k tomu druhému víc než jen přátelství. Sympatický film o prvních láskách a hledání vlastní identity zasazený do prostředí tréninkového veslařského tábora, kde se postupně příchodem letní bouře vše vyhrotí...Přirozené herecké výkony hlavních představitelů Roberta Stadlobera a Kostji Ullmanna jsou hlavním kladem nadprůměrné komediální romance, která vkusně a s humorným nadhledem líčí trampoty s dospíváním a objevováním sebe sama. ()

Reklama

Cortes3 

všechny recenze uživatele

Já film hodnotím velmi kladně. Celý film se mi líbil, nenudil jsem se ani chvíli, nebylo to zmatený což u filmu velmi oceňuji. Vystupovalo tu přiměřené množství lidí. Celkově mám německé filmy vcelku rád. Film dokreslovala příjemná hudba a celkově scénář byl povedený, prostředí hezké. Hodnotím velice kladně. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nějaká ta klišé a zaběhlá schémata se ve filmu objeví (je to přeci jen dost mainstreamově pojatej film), ale Letní bouře je vkusnej a velmi dobře natočenej i zahranej film, kterej má koule. Moc psychologicky propracovanejch a silně emotivních filmů o teenagerech a pro teenagery sem neviděl. Vlastně mě teď žádnej jinej nenapadá. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Buzny to taky chtěj... a pořád! Jo, mainstreamový film o strastech hledání vlastní sexuality a coming-outu, proč ne - ale ty rádobyhluboké symbolické záběry (spad strom, jejki a už je na druhý straně barikády; po žebříku z vody coming-outujeme ven atd.) a "dramatické" scény z toho dělají celkem slušně nahnědlou flašku. Teda frašku, hahahahahahohwow. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Voda, která ve filmu působí jako jedno velké jezero, je ve skutečnosti několik různých jezírek "sestříhaných dohromady". (Vodnářka)
  • Většina filmu byla natočena u přehrady Bevertalsperre v Severním Porýní - Vestfálsku. (Vodnářka)
  • Polská herečka Alicja Bachleda-Curuś, představující ve filmu Anke, byla kvůli přízvuku předabována Němkou Laurou Maire. (Vodnářka)

Reklama

Reklama