Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Přiznám se klidně bez mučení, že o téhle kultovce jsem neměl na dlouhé léta ani ponětí, až do osudného střetnutí na autobusové lince Eurolines. Nepochybně si každý přišel na své. Johnnymu Knoxvillovi klidně uvěřím, že do všech bláznivých kousků šel naplno. Seann William Scott si opět dokázal jak není bůhvíjak vtipný a Jessica Simpson aspoň mohla přesvědčit celý svět o svých hereckých přednostech (které jsou prý sexy?!), jež zúročila hlavně ve svém nejslavnější videoklipu. A nakonec i já jsem si vlastně přišel na své. Rozhodně lepší než sledování blikajících světel na dálnici, ale jako dobrovolné trávení volného času? Již nikdy více. Buranské až na kost, což pro mě není žádné plus. PS: Je to jenom můj pocit nebo v tom filmu je Johnny Knoxville opravdu tolik podobný mladému Beniciu del Torovi? ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott a Johnny Knoxville. Dvě jména mých nejoblíbenějších herců z Prciček a z Jackass bok po boku. Už to mi znělo zajímavě. Rozhodně jsem od začátku nečekal nějaký složitý příběh, spíš solidní akční kaskadérskou komedii prošpikovanou hláškami. Přesně to jsem taky dostal. Takže bych to závěrem shrnul v bodech: dobrá hudba, moc pěkný holky :-), dva oblíbení herci a závody ve stylu Flatout či NFS Hot Pursuit chcete-li. Na odreagování ideální film. 3,5 / 5 ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Když napíšu, že je to uvalená americká komedie s přiblblými bratry v podání J. Knoxvilla a S. W. Scotta, prsatou kráskou Jessicou Simpson, přitroublým záporákem Burtem Reynoldsem a mnoha nablýskanými auty v jakémkoli technickém stavu, asi budeme doma. Jde skutečně o hloupou a primitivní zábavu, jejíž cílem je evidentně bavit náctileté publikum, které jim to možná sežere. My, poněkud už protřelejší filmovým životem, však už jen kroutíme hlavou a říkáme: „Proč, řekněte mi proč se točí stále takové blbosti?“ No nic, alespoň že to pěkně vypadá a je stále se nač se dívat. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Absolutní bomba.U tohohle filmu jsem se bavil jako nikdy! Tenhle film, kterej mi mj. připomíná hodně Starskyho & Hutche, nemá přliš složitou zápletku, ale uvidíme v něm spoustu automobilovejch honiček, využívání dost nenápadnejch zbraní jako házení zapálený léhve s Whiskey a taky krásných slečen (mno, přinejmenším Jessica je velice pěkná paní). Herecké obsazení nemělo chybu, Sean W. Scott a Johnny Knoxville si svoje role coby bratranci dosyta užívali. Dukes of Hazzard rulez! ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pokud máte opravdu mizerný scénář, udělejte to jako tvůrci Mistrů hazardu. Sežeňte si opravdu krásnou herečku ( Jessica Simpson ), nějakého borce přes kaskadérské kousky a v neposlední dva herce, kteří obstarají, to co Vám na očích uvidí. Mistři hazardu jsou spíše o uspokojeních chlapských snů - krásná ženská a jedno závodní auto, které dělá paseku jak v lese, tak ve městě, a k tomu hromadu policejních vozů, které budou hrát jen další ty "pitomé ňoumy". No jako komedie to nedokáže zaujmout, ale jako bláznivý film s šílenými skoky a hromadou aut všeho druhu, to určitě obstojí. *** ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama