Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

743. hodnocený film: Film by nebyl zdaleka tak špatnej, ale ten dabing to podělal takovým způsobem, až hnus. Dá se vlastně docela s povděkem říct, že nám režisér nabídl ne docela tak špatnej film, jenomže se jedná o takový mix a snahu zakomponovat do filmu co nejvíce expozic, že bych se nedivil, kdyby tam byly i prvky porna. Herci by nebyli také špatní, ale co to tam povídají, to si člověk občas raději zacpává uši. Laciný trik s nádhernou Jessicou Simpson nevyšel a dá se říct, že ona byla jediným pozlátkem tohoto snímku. Vlastně zápletka je nulová a nějaký nádech dramatičnosti, tak s ním se rozlučte. 2* jsou sice možná dost kruté, nicméně mě to hodně zamrzelo. 2* ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Keď som mal 13 rokov tento film som žral, videl som ho vtedy mnohokrát a prial som si mať také auto. Nedávno som si to zopakoval a na moje prekvapenie ma svojim spôsobom stále baví. Je tu celkom podarená herecká zostava__ krásna Jessica Simpson ____ má to parádny soundtrack zostavený z kultových rockových skladieb (Mountain, ZZ top, AC/DC) a, hoci nie som automobilovým nadšencom, tak to má aj celkom podarené automobilové naháňačky. Dej to má síce jednoduchý no to vidiecke prostredie a obyvatelia mestečka dokázali byť vtipný aj keď sa v scénke paradoxne nič nedialo. Lacný Americký humor mi tu na prekvapenie sadol. ()

Reklama

Kubick 

všechny recenze uživatele

Zase po dlouhé době film, kde nechyběl humor, akce, pak také naivní akce a do toho ještě pořádný Generál Lee v podání bublajícího Dodge Chargeru. Z mého pohledu hlavní roli nehráli tak bratři Dukovi, ale právě Generál Dodge Lee. Bavil jsem se, odpočinul jsi a to jsem po náročném dni opravdu potřeboval. Nemusíte přemýšlet, akce střídá akci a na své si přijdou i milovníci dívčího popředí, pozadí, poprsí a tak vlastně všeho  ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Ujeta blaznivina, dopujici pach spalenych pneumatik. Solidni honicky a dvojice blaznu Scott Knoxville, bohuzel zastinuje tupost a slabost pribehu, jehoz slabe dejove linky zadupava do zeme Jessica Simpson, jejiz jedina role je kroutit zadkem a producirovat se v plavkach. Mozna kdyby je sundala dostal by linie pribehu daleko zajimavejsi krivky. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Když napíšu, že je to uvalená americká komedie s přiblblými bratry v podání J. Knoxvilla a S. W. Scotta, prsatou kráskou Jessicou Simpson, přitroublým záporákem Burtem Reynoldsem a mnoha nablýskanými auty v jakémkoli technickém stavu, asi budeme doma. Jde skutečně o hloupou a primitivní zábavu, jejíž cílem je evidentně bavit náctileté publikum, které jim to možná sežere. My, poněkud už protřelejší filmovým životem, však už jen kroutíme hlavou a říkáme: „Proč, řekněte mi proč se točí stále takové blbosti?“ No nic, alespoň že to pěkně vypadá a je stále se nač se dívat. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Studio Warner muselo zaplatit pokutu 17,5 milionu dolarů za porušení autorských práv, protože neodkoupili všechny původní licence na adaptaci seriálové hitovky The Dukes Hazzard. (Pumiiix)

Reklama

Reklama