Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megahustá komedie. Fakt jsem se často gebil a skvěle se povedlo vystihnout tu buranskou atmosféru. Furt hrálo country a prostě to bylo fakt hyper. Herci jsou přesní a nejvíc mě pobavila středoškolská policie, jak to byli hrozný agenti a jezdili v golfovym vozítku. Dvojka Sean William Scott a Johnny Knoxville funguje skvěle, ale nejlepší je stejně Jessica Simpson, protože takovou kundu svět neviděl. Je to fakt megamrdna. Burt Reynolds je taky hyper. Skvělá komedie ale do 5* jí přece jen něco chybí, takovej Starsky & Hutch byli o něco lepší. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Mistři hazardu... spíš mi to přišlo jako hazard sledovat celé. Ano sme tam se člověk zasmál zvlášť na začátku, kdy jeden z bratrů utíká před otcem své milenky :) či při dalších scénách.. ale kontra tomu jsou tak děsně nudné a trapné scénky, že to snad není možné. A když to dře tak tam strčí Jessicu Simpson, aby ,,zavrtěla zadkem a nahodila americký úsměv,, což určitě filmu po herecké stránce nepřidá ba naopak.. 1z5 víckrát ne ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

No to me poser, uz fakt dlouho jsem se takhle nepobavil!!! Dukes of Hazzard samozrejme ma nejaky ty mouchy, ale zrovna ted mi desne kapl do noty... Mam cerstve po mature, prazdniny pred sebou a takovej film mi ted fakt prisel vhod. Svezi letni podivana, trosku adrenalinova, ale hodne moc zabavna. Scott + Knoxville.. no ti me ani nemozli zklamat, mam tyhle dva chlapky rad, a co tady predvedli ... mam ted inspiraci na sileny letni vylety ;-) ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Sračka ktorá snáď nemá ani dej a ide len o automobilové naháňačky a Jessicu Simpson, ktorá v každej scéne v ktorej sa objaví vytŕča zadok a škúli očami ( autori veľmi dobre vedeli, že so svojím herectvom môže akurát tak do porna ). Našťastie obidve veci fungujú veľmi dobre a keď sa k tomu ešte pridajú občas slušné hlášky máme z toho slušnú komédiu na jeden večer. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Johnnyho Knoxvilla mám rád, je to takovej správnej šílenec. Spolu s S. W. Scottem alias Stiflerem tvoří docela dobrou dvojku pro bláznivou komedii jako je tahle. Bohužel se ale chvílema film zvrhává v trapnost a tím pádem jsem nucen ještě něco ubrat. Výsledek je tedy přesně v polovině na 2,5/5. PS. Jessica Simpson tam je fakt jenom kvůli tomu, aby se tam vystavovala a nakrucovala. Tomu říkám herectví. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Filmári zakúpili dve vozidlá Dodge Charger za sumu 1 amerického dolára za kus. Po skončení natáčania ich tomu istému majiteľovi predali naspäť za 1.25 amerického dolára. (Real Tom Hardy)
  • Danny McBride si chcel zahrať rolu šerifa Rosca, avšak po prečítaní scenára zmenil názor. Nepáčilo sa mu, ako sa postava zmenila. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama