Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych to shrnul. Z Prciček vypůjčený Sean W. Scott je opět praštěný, Jessica Simpson je moc hezká a je to asi jediný důvod proč v tomto filmu hraje, pak je to Johny Knoxville, který asi na pár týdnů utekl z Jackass, aby si přivydělal a začarovaný kruh uzavírá přestárlý a nudný Burt Reynolds, který místo aby si užíval důchod na vlastním ostrově někde u Hawaie ,se snaží vydělat si nějaký ten cent navíc. Mistři hazardu jsou až moc oddechové a příliš o ničem. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených filmov s ľahšou témou a kopou jednoduchej srandy. Hlavne dvojička herec Scott a herečka Simpsonová sú fantastickí. Komédia amerického vidieku z rančou s dobrou hudbou a fajn zábavou s rozporom ľud a mecenáši. Trápne to nebolo, o naivitu tu nešlo, lebo to na takej jednoduchšej srande stavalo a robilo si to srandu samo zo seba, takže žiadne veľké výčitky. ()

Reklama

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Kontrolované smyky, rampy a rychlá oldschool auta, do toho hlášky Scotta, kterého mám stále zafixovaného jako Stiflera z American Pie a od kterého čekám stále to nejlepší představení. A ono už to není tak úplně ono. Nemůžu si pomoct, ale v každém filmu, ve kterém hraje Jessica Simpson, mi přijde, že už předem je odsouzený k záhubě. Ona neumí snad vůbec nic, kromě kroutění zadkem. Scott a Knoxville, to je dvojka s jakou bych se chtěl potkat, ti snad dělají i ty kaskadérské kousky sami a ještě je to baví. Blázni jak cip. Film nic nenabízí a nic nedává, takový jasný průměr, podprůměr, na komedii tam moc vtipu není. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Keď som mal 13 rokov tento film som žral, videl som ho vtedy mnohokrát a prial som si mať také auto. Nedávno som si to zopakoval a na moje prekvapenie ma svojim spôsobom stále baví. Je tu celkom podarená herecká zostava__ krásna Jessica Simpson ____ má to parádny soundtrack zostavený z kultových rockových skladieb (Mountain, ZZ top, AC/DC) a, hoci nie som automobilovým nadšencom, tak to má aj celkom podarené automobilové naháňačky. Dej to má síce jednoduchý no to vidiecke prostredie a obyvatelia mestečka dokázali byť vtipný aj keď sa v scénke paradoxne nič nedialo. Lacný Americký humor mi tu na prekvapenie sadol. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Sračka ktorá snáď nemá ani dej a ide len o automobilové naháňačky a Jessicu Simpson, ktorá v každej scéne v ktorej sa objaví vytŕča zadok a škúli očami ( autori veľmi dobre vedeli, že so svojím herectvom môže akurát tak do porna ). Našťastie obidve veci fungujú veľmi dobre a keď sa k tomu ešte pridajú občas slušné hlášky máme z toho slušnú komédiu na jeden večer. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Auto, kterým se prohánějí hlavní hrdinové je oranžový Dodge Charger z roku 1969. (Stocki)

Reklama

Reklama