Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy se Seannem Williamem Scottem. Mám rád i filmy s Johnnym Knoxvillem, protože tyhle dva frajeři mně dokaží vždy parádně pobavit, takže jsem do tohoto filmu vkládal velké naděje, že to bude nonstop zábavná jízda. Jenže nic takového se nekonalo. Konala se leda tak nuda, nuda a ješte jednou nuda. Sem tam nějakej skvělej skok s tím nabušeným autem. Žádné hlášky, žádné vtipy a žádné vtipné scény. Scénář filmu, naprosta katastrofa . Akční scény jsou natočeny tak, že by mně uspali. A co je tedy vrcholem debility, tak je konec ( zhruba 20 minut do konce ). Bart Reynolds by neměl už taky hrát. Hraje už jen v pouhých kravinách. Tenhle film, kdybych už neviděl, tak by se vůbec nic nestalo. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Mistři hazardu... spíš mi to přišlo jako hazard sledovat celé. Ano sme tam se člověk zasmál zvlášť na začátku, kdy jeden z bratrů utíká před otcem své milenky :) či při dalších scénách.. ale kontra tomu jsou tak děsně nudné a trapné scénky, že to snad není možné. A když to dře tak tam strčí Jessicu Simpson, aby ,,zavrtěla zadkem a nahodila americký úsměv,, což určitě filmu po herecké stránce nepřidá ba naopak.. 1z5 víckrát ne ()

Reklama

Kubick 

všechny recenze uživatele

Zase po dlouhé době film, kde nechyběl humor, akce, pak také naivní akce a do toho ještě pořádný Generál Lee v podání bublajícího Dodge Chargeru. Z mého pohledu hlavní roli nehráli tak bratři Dukovi, ale právě Generál Dodge Lee. Bavil jsem se, odpočinul jsi a to jsem po náročném dni opravdu potřeboval. Nemusíte přemýšlet, akce střídá akci a na své si přijdou i milovníci dívčího popředí, pozadí, poprsí a tak vlastně všeho  ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie,kde se tentokrát netočí vše jen kolem sexu,ale hned kolem několika věcí najednou.Samozřejmně,že děj je opět prostinký až běda a i vtipy nevalné úrovně zůstávají,o tupě šklebících se hercích ani nemluvě(nechci nikomu nic ošklivého přát,ale Burt Reynolds by už opravdu mohl mít nějakou nehodu),přesto všechno mají Mistři hazardu i spád,automobilové honičky jsou na úrovni a pár scén skutečně dokázalo i ten úsměv vyloudit.To vše plus Jessica Simpson vytahují Mistry hazardu na průměrnou odpočinkovou blbůstku :)! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nehorazne svizna a cool jizda. Pribeh sice neni nijak zvlast komplikovanej a originalni, ale aspon dava prostor pro par dokonalejch vtipu a hlasek a skvely honicky. Seann William Scott a Johnny Knoxville mi nevadi a s jejich urovni herectvi si tenhle film plne vystaci. Jen skoda, ze ma vic prostoru Seann, protoze Johnny je imho jeste vetsi magor a dostat trochu prostoru, paradne by to rozbalil. Dalsi herci uz nejsou nijak zvlast podstatny, ale Burt Reynolds, kteryho nijak zvlast nemusim, je tu skvelej a vypada jak Billy Bob Thornton. A pak tu je samozrejme krasna Jessica Simpson, ktera svuj ucel ve filmu splnila naprosto dokonale. Sice je tenhle film jen takova oddychova blbost, ale ja se fakt skvele bavil a uzival si honicky, ze musim dat 5*. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Auto, kterým se prohánějí hlavní hrdinové je oranžový Dodge Charger z roku 1969. (Stocki)
  • Ben Jones (Cooter) film neznášal. Uviedol, že najmä preto, lebo pôvodný seriál bola rodinná šou, zatiaľčo film dostal takmer rating R pre sexuálny obsah. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama