Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

nash. 

všechny recenze uživatele

Povedená animace, nepříliš originální příběh, přesto s potenciálem dobře pobavit. Výsledkem je však přesto hodně slabá zábava. Boog s Elliotem byli totiž jen špatnými klony Shreka s oslíkem, kterým k překonání tohoto hendikepu chybělo to podstatné, totiž humor. Navíc neměli oporu ani v příběhu, který zůstal křečovitý a nezáživný tak, že to těch pár vedlejších postav, co občas zaperlily, nebo scén, které pobavily, nevytrhlo a celé mě to, přes občasné pousmání, těžce nebavilo. Závěrečná bitva sice byla svižnější a občas pobavila nějakou citací či filmovým odkazem, zachránit celkový dojem už však nedokázala. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Asi hodinu smrteľná nuda bez jediného dobrého nápadu a fungujúceho vtipu, iba s bizarnými psychopatickými zvieratkami a medveďom, čo na vás bľaboce hlasom Martina Lawrenca. Potom príde scéna "noc v lovcovej chate v štýle Evil Dead", ktorou sa už blýska na lepšie časy. Záver má zopár vtipných momentov a aký-taký švih. Ale dohromady je to snáď najslabší digitálny animák, aký tu v poslednej dobe bol. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velice zběsilý animák, což každému nemusí vonět, nicméně mě si právě tou zběsilostí získal. V tomhle lese zkrátka vládne neodolatelná anarchie, zvířátka jsou lehce i těžce na hlavu a leckterá z nich by místo na pasece měla být zavřená v nějakém zoologickém blázinci. Co na tom, že medvěd a jelenec až moc připomínají jistého zlobra a jistého oslíka, já se při všech těch crazy vylomeninách vážně bavil a všechno, co lze Lovecké sezóně (právem) vytýkat, mi bylo srdečně jedno. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Medvěda Boogieho a jeho upovídanýho kámoše Elliota přesunou hodní lidi do jejich přirozeného prostředí. Akorát že Boogie se bez toaletního papíru ani nevyse*e, a bez sušenky na polštáři ani nevyspí. A protože zrovna začíná lovecká sezóna, musí dát dohromady všechny obyvatele lesa, aby všichni přežili před vpádem krvežíznivých lovců vedených zákeřným Shawem ... Tak si tak říkám, nebyl v minulém životě Boog zelenej zlobr? A Elliot oslem? Pokud je vám více než nějakých 6-7, tak se tomuto animáku vyhněte, jinak uvídíte splácaninu toho, co jste již určitě někde viděli. Pánové režiséři si zašli do kina na konkurenční animáky, z každého si něco vypůjčili -- a Lovecká sezóna je tu. Ale abych jen nenadával, pár scén se mi líbilo... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem sice animáky přejezená a začínají mě všechny nudit, ale přece jenom mi to nedá a chci se na ně všechny podívat, tudíž jsem nemohla vynechat ani Loveckou sezónu. Je to bohužel jen další z mnoha. Jeden z takových, kterých tu už bylo spoustu, jeden z takových, kterých ještě určitě pár bude, než to lidi přestane definitivně bavit. Tenhle film je navíc takový nemastný neslaný, neutáhne vás ani na roztomilosti zvířátek, ani na příběhu. Grafika standardní, písničky některé dobré. Nic, co bych musela vidět znovu, ale dívat se na to dalo. Prostě jsem to nechtěla vynechat, ať mám sbírku kompletní, ale to je asi tak vše... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Ashton Kutcher (Elliot) a Martin Lawrence (Boog) se během natáčení nikdy nesetkali. Podle informací ze zákulisí ale přesto improvizovali až třetinu svých replik. (imro)
  • Všechny obchody ve městě byly pojmenovány podle lidí, kteří se podíleli na tvorbě filmu. Režisérům Rogeru Allersovi a Jill Culton připadl obchod s obuví. (D3VIL)

Reklama

Reklama