Reklama

Reklama

Doodlebug

Krátkometrážní / Fantasy / Mysteriózní
Velká Británie, 1997, 3 min

Obsahy(1)

Krátky 3 minútový film o chlapíkovi, ktorý sa topánkou pokúša zabiť svoju vlastnú zmenšeninu... (ethos)

Recenze (344)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas mě trochu zaráží, páč od onoho Nolana bych očekával určitě něco víc. Kraťas sice pointu má ale celkové provedení zdá se mi poněkud podivné a vlastně ani ničim zvláštní. Nolana jako režiséra mám hodně rád, ale jenom protože to natočil on nebudu tvrdit jak je tento minifilm super. Tohle prostě ne od krátkého filmu očekávám spád, provedení a hlavně chytlavý nápad, tenhle film nemá ani jedno. ()

Rieux 

všechny recenze uživatele

Na tak malom priestore rozohral Nolan velmi zaujimavu a napinavu hru, ktora mohla v 1997 napovedat co za Pana filmara sa zacina rodit. Podtitul Doodlebuga by mohol byt Nolan begins, pretoze vsetko to, co sme od neho videli neskor v roznych snimkoch je tu aspon naznacene medzi riadkami. Snaha o perfekcionizmus v kazdom zabere a zaroven snaha nesklznut do cliche... Jedina chybicka krasy kvoli ktorej ani nedavam plne hodnotenie je, ze koniec je v celku predvidatelny, hoci nemozem namietat ze vynikajuci. ()

Reklama

kery- odpad!

všechny recenze uživatele

To hodnocení nemyslíte vážně, že ne? Je to od Nolana, tak tomu musíme dát červenou? Na tomhle kraťasu není dobrý nic. Možná tak atmosférická hudba, ale vzhledem k tomu, že film má ani ne 3 minuty, tak u ní toho moc posrat ani nešlo. A když nad tím teď tak přemýšlím, tak i ta se mohla dát jiná a lepší. Mno, jinak je to fakt o ničem, a nepřesvědčíte mě, ani kdyby to tu mělo 95%...Ale teď už alespoň vím, že TDKR nebyl přešlap vedle. Nolan to měl v hlavě pomatený už tenkrát, teď už to prostě leze ven. Od Interstellar už ani nic očekávat raději nebudu.. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jóóó ten náš Christopher... To je prostě démon. Je až k nevíře, že i v takto kraťoučkém kousku je schopen navodit doslova děsivou atmosféru. I zde se objevují tikající hodiny a i zde se děj odehrává hnedle na minimálně třech úrovních, podobně jako v brilantním Počátku. To by teda opravdu zajímalo, kde bere podobný nápady. Jedno je jisté, je to bezpochyby nejrafinovanější režiisér. A já už se nemůžu dočkat na dalšího Batmana, jenže to je tááákle daleko :o(. Na druhou stranu má dostatečné množství času k tomu, aby z toho udělal další nezapomenutelný a dokonalý film. ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Perfektní kraťas...psychárna jak svišť. Zápletka s nekonečně se zmenšujícími a zvětšujícími replikami - výborné. Konec jsem trochu začal očekávat od doby kdy se odhalí co náš muž loví, dle jeho pohybů "oběti" lze odhadnout co asi dělá, o co se snaží a co nejspíš bude hrozit i "lovci". Ta atmosféra na tak krátké stopáži. Prostě skvělé!!! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama