Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Americká verze slavného sitcomu britské BBC od Rickyho Gervaise. V roli Michaela Scotta, zoufale neschopného manažera papírenské společnosti, září Steve Carell. (Netflix)

Zajímavosti (16)

  • 1. série se natáčela ve skutečných kancelářských prostorách, které se nacházely nad ateliérem. V ateliéru pak vznikl interiér skladu. (don corleone)

Kancl (2005) (seriál)

  • Diváci si mohli všimnout, že mezi 1. a 2. sérií došlo ke změně vizáže postavy Steva Carella (Michael Scott), kdy hercovi oproti 1. sérii přibyly vlasy a zmizelo břicho. Za změnou ale nestojí chirurgové ani dieta či změna životního stylu. Herec zůstal stále stejný, jen maskérům ubyla práce. Autoři seriálu se totiž rozhodli, že hlavní postavě seriálu přidají na atraktivnosti, a tak již nebylo součástí práce maskérů nechávat prořídnout hercovu kštici a přidávat mu kilogramy na váze. (oje)

Kancl - Den odlišností (2005) (epizoda) (S01E02)

  • Tato epizoda se nevysílala během maratonu na americké kabelové síti Comedy Central kvůli rasově necitlivému obsahu. (LUKICKK)

Kancl - Den odlišností (2005) (epizoda) (S01E02)

  • NBC tuto epizodu odvysílala již 16. března 2005 na MySpace, aby propagovala nadcházející premiéru seriálu, která proběhla 24. března 2005. Jednalo se o vůbec první online debut kompletní epizody seriálu stanice NBC, který zahrnoval také zkrácenou webovou verzi epizody, jež byla následující den ke zhlédnutí na MySpace. (LUKICKK)

Kancl - Aliance (2005) (epizoda) (S01E04)

  • Když zaměstnanci zpívají Meredith (Kate Flannery) „Happy Birthday“, je v pozadí vidět zrzavá zaměstnankyně, který zpívá s nimi. V žádné epizodě o ní není žádná zmínka, ani se v seriálu nikdy jindy neobjeví. (LUKICKK)

Kancl - Kočka (2005) (epizoda) (S01E06)

  • Když Michael (Steve Carell) seznámí Katy (Amy Adams) s Tobym (Paul Lieberstein), zjistí, že oba chodili na Bishop O'Hara High School, což je katolická střední škola v ulici E. Drinker v sousedním Dunmore v Pensylvánii. I když od ledna 2007 se jmenuje Holy Cross High School. (LUKICKK)

Reklama

Reklama