Reklama

Reklama

Kancl - Série 2

(série)
USA, (2005–2006), 8 h 10 min (Minutáž: 21–29 min)

Kamera:

Randall Einhorn

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, B. J. Novak, Melora Hardin, David Denman, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Kate Flannery (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Parta z Dunder Mifflin absolvuje seminář o obtěžování i příšerný vánoční večírek a dostane další „Oscary“. Michael vykecá, že Jim jede po Pam, a najde v kanclu překvápko. (Netflix)

Zajímavosti (63)

Kancl (2005) (seriál)

  • Diváci si mohli všimnout, že mezi 1. a 2. sérií došlo ke změně vizáže postavy Steva Carella (Michael Scott), kdy hercovi oproti 1. sérii přibyly vlasy a zmizelo břicho. Za změnou ale nestojí chirurgové ani dieta či změna životního stylu. Herec zůstal stále stejný, jen maskérům ubyla práce. Autoři seriálu se totiž rozhodli, že hlavní postavě seriálu přidají na atraktivnosti, a tak již nebylo součástí práce maskérů nechávat prořídnout hercovu kštici a přidávat mu kilogramy na váze. (oje)

Kancl (2005) (seriál)

  • Jde o americkou verzi britského seriálu Kancl (od r. 2001). První díly se držely scénářů své předlohy, nicméně od 2. série je seriál spíše sitcomem s charakteristickými prvky originálu. (don corleone)

Kancl - Oskaři (2005) (epizoda) (S02E01)

  • V Michaelově (Steve Carell) monologu na Dundies vypráví vymyšlený příběh o vztahu se ženou z HR. Michaelova budoucí manželka Holly Flax (Amy Ryan) byla žena z HR. (LUKICKK)

Kancl - Sexuální harašení (2005) (epizoda) (S02E02)

  • Epizoda byla původně vysílána s varováním „téma pro dospělé“ kvůli použití slova „boner“ („erekce“). (LUKICKK)

Kancl - Požár (2005) (epizoda) (S02E04)

  • Navzdory názvu zde není žádný skutečný oheň, ale spíše kouř z toustovače. (LUKICKK)

Kancl - Požár (2005) (epizoda) (S02E04)

  • Kromě rozhovorů s mluvící hlavou se většina epizody odehrává venku kvůli požáru. (LUKICKK)

Kancl - Požár (2005) (epizoda) (S02E04)

  • Michaelův vyzváněcí tón je píseň „Mambo #5“ od Lou Begy, kterou parodoval během Dundies v epizodě Oskaři (2005). (LUKICKK)

Kancl - Máš padáka (2005) (epizoda) (S02E05)

  • Creed (Creed Bratton) napodobuje herce a komika Jimmyho Duranteho jeho charakteristickým „Ha-Cha-Cha-Chaaaaa“. Ve skutečném životě se Creed Bratton s Jimmym Durantem setkal, když byl v roce 1967 hostem v Hollywood Palace jako člen skupiny Grass Roots. (LUKICKK)

Reklama

Reklama