Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 2
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (420)

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Tu sa pri sledovaní ani nedá postrehnúť v akej sérii sa nachádzate - jednoducho to nestráca kvalitu a čo je skutočne zaujímavé pre sitcom - dej sa vyvíja ďalej a nestagnuje. Pozerala som päť sérií za sebou bez toho, aby som The Office musela zamieňať s iným seriálom a nenudil ma - seriózne, pri koľkých niečo takéto môžete povedať? Zaslúžene sa umiestnil v mojej TOP. Síce nerada citujem iných užívateľov, ale tentokrát musím, pretože sa úplne stotožňujem s časťou Revanxovho komentáru: „Začal som na troch, zvýšil na štyri a nakoniec som skončil pri piatich hviezdičkách. A najradšej by som dal viac." ()

Toj 

všechny recenze uživatele

V naději, že bych mohl nemyslet na to, že bych se měl spíš učit, jsem shlédnul seriál do půlky sedmé série během týdne... A musím říct, že s velkým odporem, protože zbožňuji britskou verzi... Po několika prvních dílech se začíná americká verze vydávat vlastním směrem a já si ji docela oblíbil... Je taková vřelejší, přátelštější, humor je občas méně náročný, evidentnější... Původní office mě dostával do docela špatnejch nálad, tady je to mnohem tlumenější a takové optimističtější bych řekl. Je to příjemné pokoukání, spoustu dobrých vtipů a několik zajímavých postav... ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem poslední bonusový díl, zatlačil slzu a mám sto chutí se na to podívat od začátku. A to okamžitě. Místo nedokonalého popisu zde, bych vám doporučil se kouknout na poslední episodu. Tam to shrnuli naprosto fantasticky. Ale abyste to pochopili, koukněte se napřed na všech 9 řad a prožijte naprosto úchvatnou jízdu, která mi po odpoledních zde bude velmi chybět. Steve Carell je zde neuvěřitelná osobnost, Rainn Wilson jakbysmet... Jedna z nejlepších "komedií", romantických soužití, dramat, extra-super-trapných podívaných, co jsem kdy v seriálovém světě viděl. Mnoho tomu napomůže i to, jestli máte zkušenosti, jak to v takovém "kanclu" chodí. 90% ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mi to trvalo 2 celé série, než jsem tomu přišel na chuť a přeorientoval se z naprosto dokonalé britské verze. Největší ztráta je na pozici Garetha/Dwighta. Mackenzie Crook v britské verzi je jedinečný, avšak stále reálným obrazem určitého typu člověka. Naopak v americké verzi jde už spíše o psychopata. Carell na pozici šéfa dobrá volba, trošku postrádám to hraní s kamerou, které Ricky v trapných chvílích umí výborně. Tady bych jako příklad uvedl, když v jedné z prvních epizod vyhazuje (jako kanadský žertík) svoji sekretářku. Steve to však nahrazuje svým temperamentním jednáním. Velké plus si u mě americký remake vysloužil hereckým obsazením právě postavy Pam. Dalším plusovým bodem je rozmanitost epizod, je vidět že nápadů bylo požehnaně, takže nezbývá než kvitovat vznik americké verze. Bojím se, že s přibývajícími díly bude kvalita upadat (u britské verze to vzhledem k počtu epizod je nereálné) a jak Ricky Gervais v jedné ze svých uvítacích řečí na adresu americké verze poznamenal "Quality, not quantity... sooo". || Momentálně jsem na konci 7. série a úroveň Kanclu bohudík neklesá. Vlastně je to přesně naopak! https://www.youtube.com/watch?v=oBeHiPabqBE || Tak S07E22 pro mě The Office končí. Odchází hlavní tahoun M. Scott a já se nemám na co těšit v dalších epizodách. A samotná epizoda je kurevs** dojemná. :)) || 1. série: 60% || 2. série: 80% || 3. série: 90% || 4. série: 95% || 5. série: 95% || 6. série: 100% || 7. série: 100% || 8. série: 60% ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Přibližně první dvě série se seriál skutečně snaží pobavit stylem "awkward humour", což samozřejmě nefunguje na každého (na mne díkybohu ano). Po čase se ovšem seriál překroutí do klasicky stylizovaného, a geniálního, sitcomu se stálou dávkou carellovského humoru. I po sedmi sezónách stále nejzábavnější seriál v americké televizi (i když Community je blízko). Všechny sezóny kolem 90-100%, s výjimkou první. ()

Galerie (1 720)

Zajímavosti (137)

  • Postavy v seriálu často popíjejí nealko nápoje od Crystal Club, což je značka, která se vyrábí ve městě Scranton. (don corleone)
  • Tvorcovia zapracovali tehotenstvo herečky Jenny Fischer (Pam) do 8. série seriálu, a tak sme na obrazovkách videli jej postavu so skutočným bruškom. (Darkslayer)
  • Diváci si mohli všimnout, že mezi 1. a 2. sérií došlo ke změně vizáže postavy Steva Carella (Michael Scott), kdy hercovi oproti 1. sérii přibyly vlasy a zmizelo břicho. Za změnou ale nestojí chirurgové ani dieta či změna životního stylu. Herec zůstal stále stejný, jen maskérům ubyla práce. Autoři seriálu se totiž rozhodli, že hlavní postavě seriálu přidají na atraktivnosti, a tak již nebylo součástí práce maskérů nechávat prořídnout hercovu kštici a přidávat mu kilogramy na váze. (oje)

Související novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Reklama

Reklama