Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

fars 

všechny recenze uživatele

Hm, tak ja teda v zadnem pripade nesdilim hromadne nadseni nad timto pocinem. Jakakoliv epizoda serialu je lepsi nez tohle, je zde sice dost vydarenych gagu a u prvni pulky jsem se ohrome bavil, ale... 90 minut nepretrzitych zvratu, prespeedovaneho deje, strihu z jedne dejove linie do druhe a milionu miliard dalsich veci, z toho me akorat rozbolela hlava. Ceho je moc, toho je prilis (ostatne celovecerak Simpsnu mel podobny problem). Nekde jsem cetl ze tvurci chteji nasledne Bnder's big score roztrihat na casti, dotocit par scen a udelat z nej sestou serii Futuramy (nebo patou?), pak to teprve bude asi fajn zabava i pro me. Zatim je to na 50%. 12.2.2007: Ucineno zjisteni ze film vyzni o dost stravitelneji a podstatne zabavneji pokud jej davkujete po castech na dva az tri dily :-) Zvyseno na 70%, ovsem hodnoceni je timto dost sporadicke, at uz to znamena cokoliv. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Smutněl jsem v případě celovečerních Simpsonů, ale to jsem ještě ani ve snu netušil, že se připravuje i celovečerní Futurama...a po jejím zhlédnutí smutním ještě o řád více... Jedná se prý o součást připravované šesté řady seriálu, ale už to skoro vypadá, že je jí téměř zbytečné točit. Formát celovečerního filmu rozmělnil dříve tak silně dávkovaný humor, z Bendera (stejně jako v případě Homera Simpsona) udělali tvůrci karikaturu sebe sama a film vycpali nečekaným množstvím animované vaty... Dokonce i aluze omšely a tak divák vidí deja vu - stokrát viděné parafráze Terminátora či Hvězdných válek, dříve v seriálu realizované v jediném vypointovaném gagu, nyní v předlouhé opakující se sekvenci. Občas se ve filmu mihne neuctivá narážka na mateřskou televizi Fox, občas probleskne i docela dobrý a vtipný nápad (tajemství receptu KFC, předávání Nobelovy ceny za...), ale ,,koule" původních pěti řad seriálu to nemá... Matt Groening, Futurama ani Bender tentokrát příliš nezaskórovali... ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Čekal bych, že monstrózně přepálený vtip s časovými paradoxy a samotným cestování časem bude využit vtipnější a promyšleněji než to ve výsledku bylo. Autoři jistě mají hodně nápadů a hodně skrytých vtipů, ale jako celek mi Benders Big Score nepřijde tak zábavný, jak z obsahu nebo z myšlenky mohl být. I zde se projevuje nevyrovnanost vtipů a opakování vykrádaček nejslavnější sci-fi snímků historie. Futurama na utáhnutí 90 minut prostě nemá.... ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Bender's Big Score nedosahuje kvalit seriálu (resp. dalo by se říci, že dosahuje kvalit jeho slabších epizod), ale rozhodně mu nedělá ostudu.. příběh je velmi originální, časové paradoxy musí snad každému aspoň na chvilku zamotat hlavu a jediné, co se dá této celovečerní Futuramě vytknout, je to, že se zde střídají geniálně vtipné momenty ( "I've won the Spanish National Lottery!" ) s hluchými místy, při kterých se člověk může i nudit.. zkrátka podobná oscilace kvality, jakou můžeme pozorovat při střídání výborných a slabších epizod v seriálu.. každopádně se ale ve výsledku jedná o dobrou zábavu a když k tomu přičtu fakt, že jsem velkým fanouškem seriálu, tak mi z toho vycházejí krásné 4 hvězdičky :) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že BENDEROVA HRA ma dosť znechutila, toto ma bohovsky prekvapilo. Našlapané hlášky, navážanie sa do Foxov, hneď niekoľko mikropríbehov (veď to je podstata Futuramy)... Fajn parodovanie TERMINATORA, fajn Al Gore. Asi v polovici síce niekoho zase napadlo, že by to malo mať zmysluplný príbeh... Zamontovali tam dejovú líniu s mobydickom a začalo to riadne upadať. Našťastie všetko zachránil veľkolepý súboj s Hviezdami smrti a finálna hláška.... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama