Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Hurá třikrat je zpět! Společnost BOX , ktera nedala prava na vysilání PLANET EXPRES do Vesmíru , byla zbavena techto lidí. Byly nasledne zmlaceni , svým zranenim podlehly a pote rozdrcení na prasek na zasyp urcitych partii. A máme je zpět! Naší oblíbenou PLANET EXPRES CREW! Hurá , čekaní nebylo tak dlouhé! Svět je napaden emzáky živící se informacemi a kteri diky emailu získají temer vse. Zoidberg je králem nigérie - Hurá! A je tu objeven zpusob cestovaní casem a celé ukryto na zadku koho jiného než FRY. Bender napaden trojanem/virem je v moci novych vladcu planety a tak krade vse co v historii bylo cenné , svaté nebo neprikované. Tento film se mi libil nejvíce ze zatím vydanych filmu ( psané - cerven 2008 ) , jelikož má plno vtipu a hlavně myšlenku cestovaní casem což mám rád a filmy s timto motivem miluju ( Navrat do budoucnosti , Osudový dotek atd.). Vynikající navození na seriál ! Sice nekolik dilu namisto filmu by bylo lepší , ale tady máte tak 4 díly dohromady! Zero , One, One , Zero , Zero ....... ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně natažená jedna epizoda do jednoho celovečeráku a to znamená, že všechny vtipy a hlášky se rozplynou a jenom koukáte a čekáte, jestli se vůbec budete smát. Nejlepší hlášku měl asi můj oblíbený Zoidberg, možná dvě, Bender zklamal a o Fryovi nemluvě. Vcelku hezká byla zápletka s Larsem alias Fryem No. 2. Jinak slabota, ale stejně se na to dalo koukat! ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než první simpsonovský film, už proto, že se nezaměřil na recyklaci už v seriálu viděného děje a nabídl něco nového (v kontextu Futuramy, cestování časem je jinak klišé), to stejné platí o vyvrcholení a pointě filmu, ne jako u Simpsonů, kde jsem v kině jen čekal, jaký happyend se na mě chystá. Abych jen nechválil - už zde je vidět, že Matt Groening & co. jsou asi opravdu scénáristicky impotentní, což u Futuramy šokuje dvojnásob - zatím bylo jen 72 epizod. Ale pořád první film dokáže zabavit, ne jako při druhém filmu, kde jsem se i nudil. Dávám za čtyři, čtvrtá hvězda je za mnou zmíněný děj a jeho průběh. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Futurama, v hlavní roli s Benderem, je zpět! Všichni se na to budete dívat a názor si uděláte sami, takže to shrnu. Plusy: B/F/ox, nudisti na nuda planetě. Dr. Zoidberg, The Scammers, Al Gore, Bender. Mínusy: Nekonečný vztah-nevztah Leely a Frye, pasáže s narvalem, cestování v čase a s tím spojených twistů bylo opravdu až příliš zatímco nepřekonatelného Dr. Zoidberga tam je strašně málo :-( ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bender coby zloděj nejcennějších světových pokladů nebo "terminator" neměl chybu, líbilo se mi i povedené pohrávání si s cestováním časem a pak samozřejmě ty obvyklé futuramácké vtípky (židovský TIE fighter), bez určitých epizodek (obzvlášť Santa) bych se ovšem obešel. Benderovo parádní terno mě bavilo, ale Futuramě přesto více sluší seriál. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)
  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama