Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Čekal bych, že monstrózně přepálený vtip s časovými paradoxy a samotným cestování časem bude využit vtipnější a promyšleněji než to ve výsledku bylo. Autoři jistě mají hodně nápadů a hodně skrytých vtipů, ale jako celek mi Benders Big Score nepřijde tak zábavný, jak z obsahu nebo z myšlenky mohl být. I zde se projevuje nevyrovnanost vtipů a opakování vykrádaček nejslavnější sci-fi snímků historie. Futurama na utáhnutí 90 minut prostě nemá.... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Hurá třikrat je zpět! Společnost BOX , ktera nedala prava na vysilání PLANET EXPRES do Vesmíru , byla zbavena techto lidí. Byly nasledne zmlaceni , svým zranenim podlehly a pote rozdrcení na prasek na zasyp urcitych partii. A máme je zpět! Naší oblíbenou PLANET EXPRES CREW! Hurá , čekaní nebylo tak dlouhé! Svět je napaden emzáky živící se informacemi a kteri diky emailu získají temer vse. Zoidberg je králem nigérie - Hurá! A je tu objeven zpusob cestovaní casem a celé ukryto na zadku koho jiného než FRY. Bender napaden trojanem/virem je v moci novych vladcu planety a tak krade vse co v historii bylo cenné , svaté nebo neprikované. Tento film se mi libil nejvíce ze zatím vydanych filmu ( psané - cerven 2008 ) , jelikož má plno vtipu a hlavně myšlenku cestovaní casem což mám rád a filmy s timto motivem miluju ( Navrat do budoucnosti , Osudový dotek atd.). Vynikající navození na seriál ! Sice nekolik dilu namisto filmu by bylo lepší , ale tady máte tak 4 díly dohromady! Zero , One, One , Zero , Zero ....... ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

FUTURAMA IS BACK BABY !!!! Yeaaaah !!! Konecne tu mame po dlouhe dobe nejakou futuramu. Urcite povinnost schlednout pro vsechny fanousky, ale vlastne pro kazdeho, protoze se jedna o kralovskou zabavu. Bohuzel se kvalitou nerovna serialu (ktery je proste neprekonatelny), ale i tak se jedna o vynikajici snimek. Ale proc davam 4* misto 5* ? puvodne jsem zamyslel ze dam rovnou 5, nakonec jsem se pro 4 rozhodl kvuli tomu, protoze autori chteli zaimplementovat do deje vsechny zname postavy (nebo alespon vetsinu), coz pote pusobi chaotickym dojmem, a divak se obcas ztraci v deji. Jenze jako pravy fanousek jsem to prekousl a uzival si snimku.(ale tady jsem to opravdu musel snizit) ()

E.. 

všechny recenze uživatele

Jelikož nejsem seriálovej fanda Futuramy a v konečný fázi jsem neviděla ani díl, tak tenhle film posuzuju úplně izolovaně. Doufám, že seriál je lepší! :) Postavy mi přišly celkem ftipný i ten nápad docela šel..ale celkově jsem se dost nudila a říkala si, že je to nekonečnej film. Po druhý bych se na to rozhodně nedívala. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Osobne som veľmi prekvapený. Futurama nadobúda nový rozmer, odhaľuje nám veci, ktoré boli v seriály len načrtnuté, pritom nezabúda na patričný vývoj hrdinov. Je omnoho otvorenejšia, plná zadkov a cestovania časom, plná romanitky, stratených existencií, hláv, terminátora a hviezdych vojen. Čo viac si môže fanúšik sci-fi a seriálu priať? Prvy z plánovanej štvorice filmov sa nesie v uvoľnenom duchu. Výraznejšiu chybu som nájsť nevedel. Je to skrátka film pre fanúšikov a už tak je obdivuhodné, že film, určený pre video má všetky kvaliti kino filmu. Jednoducho skvelé. Zbožňujem to. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)
  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama