Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se říká pořádné hrátky s časem. Matt Groening a celá parta okolo "Futuramy" natočila první celovečerní film, který má všechno, co by měl příběh s Fryem a dalšími mít. Není to pravda až tak třeskutě vtipné, ale jako parodie na sci-fi to funguje dokonale. Skvěle jsem se bavil, po druhém zhlédnutí možná ještě o něco víc. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úvod so spoločnosťou "Box" = geniálne. Ale potom prišlo niekoľko jemne trápnych gagov a chce to čas, než sa to rozbehne - a rozbehne. Napriek tomu, že som pointu filmu odhalil polhodiny pred koncom, aj tak som bol v tom sentimente celý namočený. Kým pri seriáloch ja osobne nevidím kvalitatívny rozdiel medzi Simpsonovcami a Futuramou - pri filmoch to je jednoznačné. Futurama rastie na tom, na čom film Simpsonovcov padá - na príbehu. Oproti jednoduchému a priamočiaremu deju Simpsonovcov stojí premyslený a riadne (seriózne) sentimentálny dej Futuramy. Zopakujem len to, čo som napísal pri seriáli: ten dej robí z filmu niečo viac ako len komédiu/paródiu a to je na Futurame to najcennejšie. ()

Reklama

havLord 

všechny recenze uživatele

Hledám ty správné výrazy... a už to mám: propadák, zklamání, ANTIrofl... tak mi přijde, že sami tvůrci se stali obětí nějakého gangu nudných puritánů, kteří ovládli jejich mysli a donutili je napsat takovýhle scénář, který je vše, jen ne originální a zábavný. Uděluji směšných 10% - za ty občasné záblesky humoru, které však vedle geniálního seriálu vypadaly jako jeho chudí příbuzní. Ale chtě / nechtě musím uznat, že kdyby se Futurama: Bender's Big Score nepotýkala s totální absencí humoru, byla by to skvělá podívaná! ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem z toho moc nadšený nebyl, spíš zklamaný, že Futurama nenaplnila moje velká očekávání. Ale když jsem se na to podíval podruhé, moje hodnocení stouplo. Přece jenom sem si všiml více fórků a narážek plus docela dojemné linie kolem Larse. Pokud jste byli poprvé naštvaní, třeba se vám to bude podruhů líbit také více. - "You, read the code or I'll shoot this guy! - "Who the hell is he?" - "I'm Scruffy... the janitor." "Hang on, Scruffy!" nebo - "I can wire anything directly into anything! I am the Professor!" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Iba, ale vážne iba pre fanúšikov seriálu, ktorí poznajú postavy a prostredie. Ostatní, ako ja, majú smolu. Niekoľko výborných fórov, niekoľko priemerných fórov a množstvo fórov a situácií, ktoré sú určené výhradne pre divákov seriálu. Ešteže v takejto celovečernej dvd forme nie sú točení Simpsonovci. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)
  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)

Reklama

Reklama