Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý farmářský chlapec Jacquou vyrůstal spokojeně se svou rodinou, dokud přičiněním zlého hraběte de Nansaca neskončil v sirotčinci. Po čase se dostal k místnímu knězi, s jehož pomocí přetavil svou osobní pomstu do vzbouření všech venkovanů utlačovaných hrabětem de Nansacem. (oficiální text distributora)

Recenze (64)

akisha 

všechny recenze uživatele

Je zarážející, jak film po syrové první polovině vyměknul. Po tom, co hlavní hrdina ještě jako kluk přijde o oba rodiče, jde žebrotou a málem umrzne, čekáte, že druhá polovina bude alespoň stejně, ne-li víc, drsná. Omyl, ve druhé půli se dočkáme otřepaného příběhu o pomstě a lásce. Ulliel nenechává nikoho na pochybách ohledně svého značného hereckého talentu, ale ani on nepřemění Herm v něco zapamátováníhodného. Škoda, protože první polovina má hmatatelný náboj. (Hlavně díky schopným dětským hercům.) ()

Všežrout 

všechny recenze uživatele

Především díky nádhernému vizuálu, krásné hudbě a opulentní výpravě jsem uvažoval o maximálním hodnocení, avšak pouze do chvíle, než se na plátně objevil Gaspard Ulliel. Ten mi opravdu do role vůdce lidové rebélie nesednul. Každopádně díky řemeslnému umu, s jakým je tento barvotiskový šestákový román natočen, určitě doporučuji každému ke shlédnutí. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Skutečně nádherně vyprávěný příběh, který má navíc úžasnou hudbu. Většina komentářů tenhle film hodnotí jako zdlouhavý. Mě přišel tak akorát. Prostě kus života jednoho mladíka, který neměl zrovna na růžích ustláno. Herecké výkony jsou skvělé a představitelé do nich nádherně zapadli. A to i ve vedlejších rolích. Určitě tento snímek doporučuji. Pro mě na stejné úrovni jako Parfém: příběh vraha. 90% (zaokrouhluji na pět z důvodu, že se nejedná o Hollywoodský film) ()

cinemaboy7 

všechny recenze uživatele

Pokus natočit francouzský, historický (velko)film myslím vyšel. Rozhodně nikoho neurazí. Dobře nasnímané napínavé scény (prasata, hon na jelena, bouřka, vesnický ples, vězení) jsou střídány scénami romantickými, někdy hraničící až z kýčem. Ale to mi tentokrát vzhedem k žánru vůbec nevadilo. Za zmínku stojí kromě kamery i hudba, která filmu dokonale padne. Pokud můžu, doporučil bych film v originál francouzském znění a v DTS. Fakt paráda! Jsem zvědav, v čem se Gaspard předvede příště. je to skutečný talent. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dobre natočený, pekný príbeh sprevádzaný skvelou hudbou. Len škoda, že niektoré dejové scénky sa neskutočne vliekli, čo malo za následok chvíľkovú nudu a úpadok atmosféry. Našťastie iba chvíľkovú, pretože sa potom vo filme vždy stalo niečo, čo ma dokázalo vrátiť späť. Navyše herci podali uspokojivý, slušný výkon. Keby bol film o polhodinku kratší, možno by som išiel aj na plný počet. 75/100 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Francii a Rumunsku. (Duoscop)

Reklama

Reklama