Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý farmářský chlapec Jacquou vyrůstal spokojeně se svou rodinou, dokud přičiněním zlého hraběte de Nansaca neskončil v sirotčinci. Po čase se dostal k místnímu knězi, s jehož pomocí přetavil svou osobní pomstu do vzbouření všech venkovanů utlačovaných hrabětem de Nansacem. (oficiální text distributora)

Recenze (64)

hiczech 

všechny recenze uživatele

Tento snímek jsem měl možnost vidět v originále krátce po uvedení a přiliš mne nezaujal. Pak jsem ho viděl ještě před rokem a do třetice teď a musim pozměnit svoje slabší, původni hodnocení. A to vše pro hudbu - i pro Bojanu Panic. A pro to krásné jiskření a napětí mezi Jacquem a ní - které má sílu a v mých očích zastínilo i stěžejní milostný vztah. Já bych jako scénarista tíhl víc tímto směrem :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Všecko kolem zámku Herm je neskutečně efektivní a docela zručně natočené, ale ten film utíká hrozně pomalu, táhne se jak slimák za potravou a to má dlouhých 140 minut. Nemůžu ale říci, že bych se u filmu nebavil. Dlouho jsem žádný podobný historický film neviděl, a tak jsem se u něj dokázal bavit. Kdyby se trošku zkrátil, a děj se přestal zbytečně tak moooc natahovat, možná bych přidal ještě víc. Ačkoliv herci taky nebyli nijak k popukání. Nemůžu si pomoct, ale Gaspard Ulliel se mi jako herec nelíbí. Nelíbil se jako mladý Hanibal, nelíbí se mi ani zde. Ale nechci ten film shazovat kvůli tomuhle, on si podle mě opravdu více jak tři hvězdičky nezaslouží, i když o něm nemohu říci že je průměrný, jen je chvílemi příšerně nudný, ale pár zajímavých scén si pro diváka určitě schová. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Dobre natočený, pekný príbeh sprevádzaný skvelou hudbou. Len škoda, že niektoré dejové scénky sa neskutočne vliekli, čo malo za následok chvíľkovú nudu a úpadok atmosféry. Našťastie iba chvíľkovú, pretože sa potom vo filme vždy stalo niečo, čo ma dokázalo vrátiť späť. Navyše herci podali uspokojivý, slušný výkon. Keby bol film o polhodinku kratší, možno by som išiel aj na plný počet. 75/100 ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Dost jsem váhala mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, leč některé zbytečně natahované scény (tanec atd.) mě přiměly k nižšímu hodnocení; své udělalo taky opakované skandování Jacquouova jména. A mimochodem, dost mě pobavil záběr na pozadí Gasparda Ulliela - divák si mohl udělat přesnou představu o tvaru jeho plavek (a to jsem myslela, že tenhle prohřešek má na triku jen P.P.Passolini). ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem objevil hudbu na youtube, po té spatřil obrázek jako od Pirátů z Karibiku a to poslední, co jsem jsem nakonec našel, byl právě film. Často se mi to nestává v této posloupnosti... ale změna je život. Co k tomu říct? Počátek drsnější pohádka a konec červená knihovna. Příběh měl na daleko víc, čekal jsem po prvotních zápletkách s osudem malého kluka, co bude dál a než jsem se nadál, byl z něj dospělý chlap. Budiž, časové posuny jsou známá věc. Vytušil jsem, že tento příběh skončí v té pohádce. Tedy zlo bylo poraženo (do určíté míry) a dobro zvítězilo. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Francii a Rumunsku. (Duoscop)

Reklama

Reklama