Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než oba předchozí díly. Nevím, možná to bylo tím děckem, které mě neskutečně sralo, možná to bylo už ne tak zajímavým a humorným příběhem. Přece jenom uběhla dost velká doba a původní divácká základna už dost zestárla. No a v konkurenci se stejně starými komediemi už tomu prostě začal docházet dech. Méně humoru, méně zábavy – bylo to sakra poznat. Alespoň že ta Linda Kozlowski je (byla) pěkná baba. To však větší úspěch předem nezaručuje…45% ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Z trojky Dundeeho sálá špatný (ano, existuje i dobrý) trapnohumor úplně stejně jako v předchozích dvou dílech, ale líbila se mi ze všech asi nejvíc. V podstatě se pořád jako obvykle jedná o typicky "trojkovou" koninu a v porovnání s celou sérií tak tím pádem žádný pohyb na křivce její kvality nenastává. ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle filmu je fakt, že vznikl jako pokračování Krokodýla Dundeeho na kterého prostě nemá, jen těží z jeho popularity, stejně jako to dělá spusta jiných filmů a nepřináší mnoho nového. I tak je tu ale jeden nový prvek a to je junior a z toho plyne i dost vtipných scén u kterých jsem se dobře bavil. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Zatímco předchozí díly mohla sledovat prakticky jakákoliv věková skupina od 10 let nahoru, s 3. pokračováním sympatického lovce krokodýlů, jenž se nadobro usadil ve státech se svou životní láskou Sue, je to zcela naopak. Příběh upadl při porodu na hlavičku, scénář je vyléčený alkoholik a dějová linka zrovna spadla do závislosti na heroinu, protože je líná jako bulhar. Hvězdičku dávám pouze za Mika Tysona a pár dá se říct úsměvných situací. Jinak je tento paskvil naprosto zbytečným pokračováním a pro mě Mike Dundee končí 2. dílem. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod proč jsou tu samý odpady. Dundee zestárl, dostal se do 21. století, ale pořád je zábavný (boj s ovladači, chytání skunka, přepadení, gay club), akční (závěrečná akce s pašeráky) i dobrodružný (krokodýl na začátku). Samozřejmě, už to není ono jak byla jednička nebo dvojka, ale pořád je to fajn podívaná. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama