Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale co, tak dám filmu také trochu více bodů, než by si jiný snímek zasloužil. Jenže dvojka Hogan-Kozlowski funguje i v tomhle třetím, místy trochu křečovitém snímku. Tady mi stačí, že jsou zde pořád moje celkem oblíbené postavy, a díky tomu jsem se docela dobře bavil. Některé scény jsou zábavné, to se jim upřít nedá. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tohle úděsné pokračování už nemělo nikdy vzniknout. Smutný pohled na legendu, která měla skončit druhým dílem. Nejde ani tak o stáří obou hlavních protagonistů, ale spíše o to, že tohle už nemělo žádný smysl, nápad, humor taky ne. Evidentně si na tom chtěl někdo jen namastit kapsu a přiživil se na dobrém jméně a věděl, že ikdyž natočí pitomost, tak lidi na ni půjdou. Co víc k tomu dodat.... 40% ()

Reklama

Ludivitto 

všechny recenze uživatele

Cool cameo Mike Tysona(?), správná dávka "blbosti" (zápletka s obrazy apod.) a dokonce fajn hlášky...nemůžu si pomoct, ale je to za ***1/2. Nejspíše to je tím, že si vůbec nevzpomínám na Krokodýla Dundee v New Yorku a tajne doufám, že to tvůrci s tou zmiňovanou "blbostí" mysleli opravdu tak jak to vidím já:) ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

No, pán Hogan nám očividne zostarol a aj nápad vzkriesiť Dundeeho, hrdinu rokov osemdesiatych mi bol podozrivý už od začiatku. Keď si prečítate krajinu, ktorá tento film natáčala tak zistíte prečo. Áno vidíte správne, už sa do toho vpratali amíci s očividným cieľom vytrieskať zo starkého Dundeeho ešte nejaké zeleňučké papieriky. Ich cieľ je zrejmý, prostriedky k jeho naplneniu sú typické: ešte viac akcie, ešte viac zloduchov, ešte viac zápletok v deji. A presne to robí z nášho austrálskeho kamoša podpriemerný film. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, tak nízké hodnocení? Jako dítě jsem Krokodýla Dundeeho milovala. Teď už se mi toho sice kromě jeho jména moc nevybavuje, ale když jsem viděla toto pokračování, tak se mi to všechno pěkně připomnělo a u hodně scén jsem se opravdu upřímně zasmála. Sice to tak úplně na 4 hvězdičky nebylo, ale na 2 jak říká zdejší hodnocení taky určitě ne, takže jsem se rozhodla mu trochu přilepšit. :) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama