Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

novoten 

všechny recenze uživatele

Začátek je dobrý a jaksepatří nespoutaně dundeeovský, ale jakmile se rodinka začne přesouvat z džungle, schyluje se ke katastrofě. V Los Angeles bohužel vzniknul nudný a předvídatelný pokus o nasátí starého kouzla, kterému ale chybí něco jako zápletka. Hogana mám za jeho živelnost rád, ale tohle mu bohužel podle očekávání krutě nevyšlo. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hogan čakal pridlho, ale ak si odmyslím fakt, že je Dundee v 21. storočí viac stratený než na 5.Avenue, mi prišlo toto pokračovanie o krokodíli zub vydarenejšie než predchodca. Úvod s veľkým aligátorom je výborný predkrm, ktorému nechýba vtip ani napätie. Potom sa nám pripomenie stále krásna Suzzi, potatený Dundee Junior a miestna kultúra technicky vyspelých domorodcov. Ako náhle hlavné postavy opúšťajú rodnú Austráliu sa k slovu hlásia pašeráci, Hollywood, hromada vaty a Mike Tyson (?!) Zápletka už v minulom diely bola pre tohto dobrodruha kotvou a inak tomu nie je ani v LA. Filmu neprospieva ležérne tempo, aké síce v nahrávacom štúdiu pridá na pohybe, ale dianím až príliš kopíruje Policajta v Beverly Hills 3. Postupom času je tak zrejmé, že Paul Hogan bol skôr biznismen ako komik a jeho Dundee, na ktorom spravil kariéru, prešiel cieľom už na nástupišti. A tam to mal pre dobro všetkých aj zapichnúť. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Michael J. Krokodíl Dundee, buranský dobrodruh z Austrálie, ktorý sa zhodou okolností ocitol v New Yorku, sa mi nikdy nepozdával. Ani v druhom pokračovaní (Krokodíl Dundee 2), keď sa so svojou americkou družkou Sue vrátil späť do svojho rodiska, si u mňa svoju reputáciu nevylepšil a ešte viacej si ju naštrbil v tretej časti s názvom "Krokodýl Dundee v Los Angeles". Furt mi na tom niečo vadí. A nie je to len preto, že herec Paul Hogan je hodne nesympatický kolohnát, no aj celková atmosféra, či ak chcete aura, či feeling, tejto dobrodružnej, akčnej komédie mi je proti srsti. Ani neviem poriadne napísať prečo, ale skrátka je to tak. Nepáči sa mi to. Dundee mi jednoducho nezapasoval. * ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Je už asi zažitým pravidlem, že pokavad se tvůrci rozhodnou jít do dalších a dalších pokračování, tím větší a větší neoblíbenosti se dočkají. Je to patrné i zde. Ale na druhou stranu musím říct, že klasické prvky jakéhos takéhos humoru zde fungují tak jako sympatičnost představitelů hlavních postav. Tento film bych zařadila do škatulky rodinný, kdy se v klasické šedi televizních "neprogramů" typu soutěží a nudných rality šou či kýčovitých rádobyseriálů pobaví celá rodinka a udělá lépe. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Začátek snímku je velice pěkný a vtipný. Kdy v rezervaci Dundee s partákem uvíznou na sromě ,protože je honí krokodýl a jakýsi domorodec se jim směje. Jenže pak kdy se to odehrává ve filmovém studiu je to už spíše nudné a až příliš předvidatelné. Začíná to postrádat onu lehkost a vtip. U mě tak za 50%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)

Reklama

Reklama