Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, tak nízké hodnocení? Jako dítě jsem Krokodýla Dundeeho milovala. Teď už se mi toho sice kromě jeho jména moc nevybavuje, ale když jsem viděla toto pokračování, tak se mi to všechno pěkně připomnělo a u hodně scén jsem se opravdu upřímně zasmála. Sice to tak úplně na 4 hvězdičky nebylo, ale na 2 jak říká zdejší hodnocení taky určitě ne, takže jsem se rozhodla mu trochu přilepšit. :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21,15miliónaTržby USA $25,635,682Tržby Celosvetovo $39,438,674║ Dosť neskoro sa zobudili s týmto pokračovaným a vznikol z toho už len výkrik do tmy, strašne slabý odvar oproti prvým dvom predchodcom. Začal som to pozerat ale 3x ale any raz som to nedokázal dopozerať. /30%/ ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem - a těžko lze uvěřit, že drsňák Mike Dundee zůstal i po letech civilizací nepolíbený téměř jako při své návštěvě New Yorku. Krokodýlí muž nám zkrátka zestárnul a jeho v pořadí třetí film už nemá zdaleka takový tah na branku jako dva předcházející. Žádný velký comeback - a nic, co by stálo za zapamatování … I tak jde o slušnou, i když jenom mírně nadprůměrnou zábavu, kterou není třeba zatracovat. Možná nejsem úplně objektivní, ale myslím, že trochu nostalgie si občas můžu dovolit - i když třeba ovlivní můj pohled na nepříliš úspěšné pokračování dvou mých oblíbených filmů. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod proč jsou tu samý odpady. Dundee zestárl, dostal se do 21. století, ale pořád je zábavný (boj s ovladači, chytání skunka, přepadení, gay club), akční (závěrečná akce s pašeráky) i dobrodružný (krokodýl na začátku). Samozřejmě, už to není ono jak byla jednička nebo dvojka, ale pořád je to fajn podívaná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Michael J. Krokodíl Dundee, buranský dobrodruh z Austrálie, ktorý sa zhodou okolností ocitol v New Yorku, sa mi nikdy nepozdával. Ani v druhom pokračovaní (Krokodíl Dundee 2), keď sa so svojou americkou družkou Sue vrátil späť do svojho rodiska, si u mňa svoju reputáciu nevylepšil a ešte viacej si ju naštrbil v tretej časti s názvom "Krokodýl Dundee v Los Angeles". Furt mi na tom niečo vadí. A nie je to len preto, že herec Paul Hogan je hodne nesympatický kolohnát, no aj celková atmosféra, či ak chcete aura, či feeling, tejto dobrodružnej, akčnej komédie mi je proti srsti. Ani neviem poriadne napísať prečo, ale skrátka je to tak. Nepáči sa mi to. Dundee mi jednoducho nezapasoval. * ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)
  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)

Reklama

Reklama