Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je Wild Child taková teeny blbůstka o napravené, původně rozmazlené, ale v jádru vlastně citlivé a slušné holčině (Poppy) z USA, která se díky svým vrtochům ocitne v Anglii a to na venkovském internátu pro dívky, kde se jí má dostat náležité převýchovy. Samozřejmě ji srdečně přivítají a to především místní upjatá řiťolezkyně (Harriet), která jakožto předsedkyně studentské rady si její manýry nenechá líbit. Děj se dále ubírá triviálním směrem, Poppy se musí přizpůsobit a naučit se zvykům "obyčejných" lidí, zažije přátelství, nedorozumění, lásku i zradu a díky tomu všemu nakonec najde i sama sebe. Člověk by si řekl, že je to další tupá a nudná komedie pro náctileté, ale na film se celkem dobře kouká a když to holky rozbalí na školním plese, má to i šmrnc, navíc na něm Emma Roberts vypadá i jako slušná kočka. Film je sice dost průměrný, vtipy nějak zanikají, ale špatný rozhodně není a na 98 minut relaxace se i hodí. (6/10) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle opravdu neni lepší, než co se dá vidět v každý jiný teen komedii. Opakujou se tu stejný dějový principy, problémy hlavní postavy, úspěchy, napravení a oblíbenost hlavní postavy na konci, prostě úplně ten nejjednodušší příběh, co se dá vidět se všema záporama, co s tim bývaj spojený a některý scény jsou fakt na pokraji trapnosti, ale musí se tomu nechat, že to na těch 90 minut umí zabavit a i když Emma Roberts měla v začátcích asi solidní tlačenku tětičky Julie, tak tady to zvládla dobře ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zábavná jízda nejenom pro -náctileté o tom, kterak jednu rozmazlenou bohatou dívku Poppy ( Emma Roberts) pošle její táta do přísné dívčí internátní školy v Anglii a jak se po počátečních obtížích z ní...ale co, stručně a jasně: stokrát viděné a přece zase (alespoň pro mě) zábavné. Vděčné téma o napraveném jedinci a životních hodnotách funguje a tvůrci dokazují, že i dneska lze komedii pro mladé natočit vkusně. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nad dočekávání. Název a přebal můžou sice napovídat, že se jedná o kýčovitou kravinu s trapným humorem, ale světe div se, byla jsem překvapena docela slušným filmem. Stále se sice jedná o ohraný příběh o fifleně z LA, ze které se na konci stane rozumná dívka (dokonce i nějaká ta klasická klišé se najdou), ale celý příběh je podaný poměrně mile a s citem, a co víc, srší docela dobrým vtipem - u některých hlášek jsem se vážně musela nahlas zasmát. A co teprve ty postavy Angličanek. Z Harriet a jejího ztvárnění Keiry Knightley v Pýše a předsudku (včetně originální hudby ze soundtracku) jsem vážně nemohla :) Ve výsledku se skoro divím, že se nejedná o stoprocentně jednorázovou blbinu, ale milou a zábavnou komedii, na kterou bych se snad i někdy podívala znovu. ~(3,6)~ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná a docela svěží komedie, u které sice přesně víte co bude za 10 minut následovat, ale přesto vám to bude jedno, protože se solidně bavíte. Střet americké fifleny s britskou kulturou sice mohl být místy i ostřejší a Nick Frost se tam zdrží bohužel jenom na moment, i tak to ale solidně uteče a člověk u toho může pěkně vypnout. Navíc Emma Roberts je fakt cute a doufám, že o ní ještě uslyšíme. Prostě dobrej komediální výplach u kterého se zasmějou nejen puberťačky. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • V úvodu filmu Poppy (Emma Roberts) srovnává školu Abbey Mount s Bradavicemi. Shirley Henderson, která hraje v tomto filmu Matron Cerberusovou, hraje Ufňukanou Uršulu ve filmové sérii o Harry Potterovi. (Karlos80)
  • Tanec, ktorý dievčatá z Abbey Mount predvádzajú pred poslednou časťou lakrosového finále, je upraveným Haka, alebo „maorským vojnovým pokrikom“, ako ho používa rugbyový tím All Blacks z Nového Zélandu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama