Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Lewisek 

všechny recenze uživatele

Tohle schéma filmů opravdu nemám moc rád, ale musím uznat že po několika minutách jsem se do toho zadíval a film docela utíkal. Navíc poté co Emma Roberts "vyrostla" z hloupé blonďaté holky se zdála být i sympatická... No, jakmile jsem uviděl její jméno v závěrečných titulcích, tak mi došlo že bude mít spojitost s Julii Roberts a taky, že jako její neteř má. Režie je docela povedená, na soudtracku se nešetřilo, ale na 4* to vážně není. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 3 a 4 *.. Na jednu stranu klišé na každym rohu, ale když si vzpomenu, jak jsem se smál, když "služka" jela v autě za autobusem.. ;-) Navíc mi Emma Roberts připomíná S.M. Gellar zamlada, jsem hodně zvědavej na její další filmy. Díky lakrosovému finále ale dávam jen 3, to se tam absolutně nehodilo a kazilo dojem :-( ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nestává se často, abych se na puberťáckou komedii tak těšil! Ale co se nestává ještě častěji je, aby teen komedie měla úroveň, hloubku a obešla se bez fekálností a přemrštěných vulgarit. Nejen, že se příběh odehrává v Britanii, ale on má i britskou eleganci a vznešenost, která většině podobným filmům chybí! ___ Emma Roberts na jedničku, celý film v podstatě utáhla sama, a i přes svojí rozmazlenou roli mi byla hodně sympatická. Že by talent po tetě? :-) __ Na plný počet to objektivně rozhodně není, ale film mi zvedl náladu a já si mohl na chvíli zafantazírovat, že i takovéhle příběhy se dějí! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Naivné, trápne, hlúpe... proste Wild Child. Americká puberťačka na mňa dojem rozhodne nespravila. Klamal by som, ak by som tvrdil, že ma pár momentov nezaujalo, avšak ako celok veľmi slabé. Strašne ma iritovali "fopa" scény, ktoré kazili môj zážitok. No a na city sa tu hralo tak, že ma to po hodine prešlo takže 5/10, ale 2* ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevíte jak vyplnit nudné a pochmurné sobotní odpoledne? Koukněte se na Wild Child. Emma Roberts hraje rozmazlenou a zlobivou holku, takovou kopii Paris Hilton. Jednoho krásného dne rupnou jejímu otci nervy, proto ji pošle na převýchovu do anglického internátu pro dívky. Svým příjezdem způsobí ve škole hotové pozdvižení. Narazí na přísný školní řád a upjatou sokyni Harriet. Z rozmazlené Barbie se stane normální holka, s takovými scénáři se snad roztrhl pytel. Nápad je sice ohraný, ale film je to velmi příjemný. Film můžu doporučit. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v Los Angeles a Malibu a v Anglii na místech Robin Hood's Bay, Whitby a v Harrogate v Severním Yorkshiru, na Cobham Hall School v Kentu, v Balls Park, Hertford v hrabství Hertfordshire, v Západním Yorkshiru na místech Haworth, Keighley, Bradford a v Elstree Film Studios. Natáčelo se od června do září 2007. (noelcoward73)
  • Keď Poppy povie Harriet, že vyzerá ako Shrek, Freddie sa začne nekontrolovateľne smiať. Ihneď v ďalšej scéne sa však tvári neutrálne. Medzi scénami je príliš málo času, aby sa tak rýchlo skonsolidoval. (martin1m2)

Reklama

Reklama