Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Fakt nevím, čím to ten youtube uvažuje. To se pořád mluví o tom, jak jeho vlastník gůgl kontroluje svým uživatelům všechno, co se dá, aby mu ušil nabídku na míru. A mně pěkně prosím jako první film pustil "Péčko pro začátečníky" (dobrá dobrá, v tomhle případě se tématem do mých zájmů trošku trefil), ovšem jako druhý mi pustil tohleto, jako kdybych byl romantická mladistvá, a ještě kapku zavostalá. A mimochodem, jako třetí v pořadí mi automaticky spustil "Správně praštěný holky", čímž pádem youtube znechuceně vypínám, páč Bohnice jsou už tak přecpaný a já mám rád svůj klid. Sice jsem měl v úmyslu ten řetěz filmů nepřerušit, aby byl co nejdelší, ále co, ani řetěz se třema článkama není nejkratší, no né? No zkrátka, tenhle film doporučuju sledovat s plnou pozorností, rozhodně se při něm nesnažit dělat nějaké domácí práce apod. Já při něm žehlil ponožky, a nevyplatilo se to, páč při scéně školního soudu jsem uronil tolik slz, že jsem je musel znova pověsit na šňůru. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechová komedie u které jsem se několikrát zasmál. Dá se říct, že mi film i zvedl náladu. Příjemné herecké obsazení. Skvělé téma. Takže vřele film doporučuji. Mám jen jedinou malou výtku a to, že z krásné blondýnky nakonec udělali tmavovlásku. Z atraktivní holky tak udělali průměrnou :-( ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Lucy Dahl .. Neškodná komediální jízdička rozmazlené americké slečínky (s tmavým přelivem k sežrání Emma Roberts) do konzervativní Anglické internátní školy, kde konečně pochopí váhu hodnot. Mládež asi stěží napraví, ale snímkem také nijak neurazí a přestože bránici netrhá (o což se ani nepokouší), pobaví. Pásový nadprůměr. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Posledný film sympatickej N. Richardson, manželky L. Neesona, ktorá tragicky zahynula na lyžovačke v horách. Pravú hviezdnu kariéru mala i napriek pokročilému veku ešte len pred sebou, pretože za jej úprimnými očami som cítil nesporný talent. Na túto komédiu som natrafil úplne náhodou a hlavne kvôli Richardsonovej som jej obetoval svoj čas. Dej sa točí okolo bohatej a rozmaznanej "dcérečky", ktorá potrebuje pár faciek od života. Mala by jej ich dať internátna škola v Anglicku a veru, že aj dá. V žánri nič nové. Samozrejme, že sa z nej stane rozumná baba, ale pozeralo sa na tom celkom dobre. Navyše mám pocit, že o mladej a talentovanej Emme Roberts ešte budeme počuť. 60%. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Proč to a proč ono? To je ta správná otázka. Je plno zbytečných a postradatelných filmů a imho je tento jeden z nich. Takových motivů a námětů tu už bylo požehnaně, jenže tento je je nějak uchopen a to je vše. Chybí mu zcela smyl a má plno neuvěřitelných zkratek. Režíjně to bylo velmi podprůměrné (většina scén díky tomu byla utopena nebo vyzněla na prázdno - př. převlékání, tatínek vidí prvně změněnou dceru atd.) No není to dobrý film, ale jako odreagování dobré. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • V úvodu filmu Poppy (Emma Roberts) srovnává školu Abbey Mount s Bradavicemi. Shirley Henderson, která hraje v tomto filmu Matron Cerberusovou, hraje Ufňukanou Uršulu ve filmové sérii o Harry Potterovi. (Karlos80)
  • Keď Poppy povie Harriet, že vyzerá ako Shrek, Freddie sa začne nekontrolovateľne smiať. Ihneď v ďalšej scéne sa však tvári neutrálne. Medzi scénami je príliš málo času, aby sa tak rýchlo skonsolidoval. (martin1m2)
  • Vo filme odznie niekoľko referencií na knihu "Alica v krajine zázrakov" od Lewisa Carrolla z roku 1865. (Mandragor)

Reklama

Reklama