Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o chlp slabšia ako jednotka kvôli menej prepracovaným dejovým líniám hlavnej štvorky, ktorej tentoraz už o nič viac ako usporiadať jednu veľkú párty nejde. Vyvíja sa jedine Jimova línia s Michelle. Oz a Heather sa dostali na vedľajšiu koľaj a Kevin je doslova otravný. Zopár vtipných chvíľ má Finch, ktorý neustále čaká na svoju bohyňu a tak sa do popredia dostal kurevník a totálny kokot Stifler. Čo je dobre, pretože jeho epizódky ma zakaždým rozosmiali a miestami mi ho bolo skoro už aj ľúto. Bublinkový kúpeľ, fuj. Stifler sa stal s Jimom ťahúňom série. Jim znova absolvuje jednu trápne vtipnú scénu za druhou. Sekundové lepidlo, au. A nesmie chýbať Jimov otec a jeho prejavy do duše nemotorného synáčika. Levy našiel svoju životnú úlohu. Skvelé je, že sa tu mihnú snáď všetky vedľajšie postavičky z jednotky a každá z nich má vtipnú scénu v ktorej vyniknú. Po komediálnej stránke je to pravdepodobne vtipnejšie ako jednotka a vo finále pekne vyvrcholia jednotlivé drobné línie. Dokonca aj Sherminátor si nájde svoju Sarah Connorovú. Takže po dejovej stránke o niečo slabšie ale po komediálnej stále pecka. Keby boli všetky pokračovania takto vydarené, tak by to bolo super. No a čo sa týka CZ dabingov, tak v tom pôvodnom sa mi viac páčia mladé hlasy dabérov, ale preklad nie je miestami úplne dobrý. Redabing má lepší preklad, ale dabéri už citeľne zostarli, takže to znie divne. Ale aspoň dodabovali komplet unrated verziu. 8/10. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Pokud panuje divácká spokojenost s tímto druhem filmařiny, potom nelze než kroutit nechápavě hlavou. Samozřejmě, je tento druh určen pro úzkou diváckou skupinu, která bude chrochtat blahem, ale ti ostatní? Zřejmě jim stačí vzít již jednu vyprodukovanou představu o dospívání s trapnou zatuchlostí, která se vydává za duchaplnou hravost, přežvýkat ji v jiném pořadí, ale ve stejných kruzích a nechat topit postavy v identických hromadách výtrusů. Co je na tom zábavného, vtipného, nebo napínavého? Atraktivní mladá lízátka, která odhalují svá pevná a smyslná těla, pro mě nejsou znakem příjemného filmového prožitku. Hlavní postavou je opět Jim Levenstein (Jason Biggs), jehož autoři nechávají vláčet stejně neschopným přístupem v oblasti sexuality jako předtím. Navíc i s totožnými protějšky a identickým výsledkem. Hlavní ženskou postavou je flétnistka Michelle Flaherty (Alyson Hannigan) a její bezprostřední přístup k erotice v soukromí. Následují Jimovi přátelé při společném vzepjetí sil po ukojení sexuálního nedostatku: věrný Chris "Oz" Ostreicher (Chris Klein), bezradný a marně doufající Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), odměřený Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) a vulgární omezenec Steve Stifler (Seann William Scott). Největším lákadlem filmu je sen většiny dospívajících hochů Nadia (půvabná Shannon Elizabeth) a její vytrvalé hledání budoucího úspěšného nekňuby. Z dalších rolí: světáčtější kamarádka Jessica (Natasha Lyonne), bývalá Kevinova přítelkyně Vicky Lathum (Tara Reid), Ozova křehká přítelkyně Heather (Mena Suvari), zoufalý pozér Chuck Sherman (Chris Owen), Jimův chápavý otec Noah Levenstein (Eugene Levy), atraktivní provokatérky Danielle (půvabná Denise Faye) a Amber (půvabná Lisa Arturo), Steveův stejně pozérský mladší bratr Matt Stifler (Eli Marienthal), či náruživá Finchova bohyně Jeanine Stifler (šarmantní Jennifer Coolidge). Dospívající mládež je otrokem svého nevybitého chtíče, alespoň dle americké představy. Je to hloupé, navíc v jiné verzi pouze opakuje to, co už bylo řečeno předtím. Bez špetky osobního přínosu a nějaké snahy o překonání sebe samotného. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl na odreagování. Stifler opět vede, Jim se dostává do absurdních situací a jeho táta mu s radami taky moc nepomáhá. Odsýpe to solidně, má to pořád ten prcičkovský drajv a humor a hlavně partu sympaťáků, se kterými není těžké se ztotožnit. Velkým kladem je i vynikající rockový soundtrack... ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Pokračovanie tínedžerského hitu, ktoré si síce so svojim mladším bratom nezadá v počte krások na meter štvorcový, ale fakt, že už ide len o mlátenie prázdnej slamy, sa zakryť jednoducho nedá - a úporná snaha tvorcov nasilu a za každú cenu narvať do scenára čo najviac vtipných momentov tomu práve príliš nepridáva. Navyše, ak sa vám prvý diel zdal nadnesený a nereálny, tak American Pie 2 radšej ani nepozerajte - keby sa každá ženská správala rovnako ako v tomto filme, populačná explózia by už nebola otázkou budúcnosti. Alebo žeby to tak v USA chodilo? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Využívá to podobné situace, sází na totožné vtipy, ale rozdíl je kromě jiného ve výrazně horší režii, která nedokáže přijít s něčím „jiným“, protože hoši už jednou o panictví přišli. Chlapci nám lehce zestárli, mají za sebou rok univerzity, léto si chtějí pořádně užít, k čemuž poslouží dům na pláži. Leccos je jinak, ale tak nějak pořád stejně.. každý se někam (ne)posunul, příjezd Nadii z Czechoslovakia se blíží, jenže náš znásilňovač koláčů se v dané stránce moc nezlepšil. Jednička byla (když si uvědomíme, k jaké cílové skupině směřovala) vtipná, svěží i roztomilá, dvojka je těžkopádná, mdlá, vtipná jen ojediněle. A dost doslovná. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

  • První scéna s Nadiou (Shannon Elizabeth) se natáčela v centru LA a nikoliv v New Yorku. Budovy Světového obchodního centra byly přidány do pozadí. Pro efekt byly do scény zahrnuty i žluté taxíky a hot dog stánek. (Stocki)
  • Prodloužená verze je o 3 minuty delší než původní. Obsahuje např. delší záběry z úvodní párty u Stiflera (Seann William Scott), hrátky s lesbičkami, nebo jak Jim (Jason Biggs) čeká s otcem (Eugene Levy) v čekárně na vyšetření přilepeného penisu. (Marsik)

Reklama

Reklama