Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Juto 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by tento film fungoval, ak ste nevideli prvý. Príliš sa spolieha na postavy a príbeh z prvého stretnutia, ktoré sa odohralo o rok skôr. Je to skvelé pokračovanie, ktoré jednoducho nadväzuje na to, kde posledný film skončil, zachováva si všetky postavy z prvého filmu a stavia ich do rovnako trápnych a veselých situácií. 8/10 ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl na odreagování. Stifler opět vede, Jim se dostává do absurdních situací a jeho táta mu s radami taky moc nepomáhá. Odsýpe to solidně, má to pořád ten prcičkovský drajv a humor a hlavně partu sympaťáků, se kterými není těžké se ztotožnit. Velkým kladem je i vynikající rockový soundtrack... ()

Reklama

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Will you have the second american pie? For the living god, no!!!Nuda k posrání. Kdyby obsah tohoto 'filmu' alespoň naplňoval nějakou podstatu tzv. týnejdžerské taškařice, ale vždyť to byla nudná podívaná a ani ne plná otřepaných hlášek a jiných blbostí. Hvězdičku dávám proto, že jsou ještě větší hovadiny. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

American Pie 2 aneb Prcičky znova. Z předchozího dílu se vrací všichni. Herci zopakovali svoje role a opět je to pecka. Po prvním roce na Výšce, kdy už nejsou panicové tak řeší další problém. Který s předchozím problémem má toho dost společného. Kluci odjíždějí na pláž a v pronajatém domě rozjedou párty. Opět jsou tu humorné scény, trapasy a vulgarismy po celou dobu. Sprosté, vtipné, boží. Díky scéně v baráku lesbiček říkám, že tohle je asi nejlepší díl trilogie American Pie. Pří té scéně jsem se nemohl přestat smát. "Velice originální Stývne." "Neříkej mi Stývne!" :-D ( 78 procent ) ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Díl, který mě uvedl do strastí a pastí amerických penisů a vagín. Hláškami překypující komedie s perfektním soundtrackem a tím pravým duchem 90s. Když vidím, že to bude v TV, tak mám upřímnou radost. Celý si to samozřejmě krade Stiffmaister, bez něj, respektive bez S.W. Scotta, by to nikdy nebylo ono. 5* a.k.a 85% ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

  • Prodloužená verze je o 3 minuty delší než původní. Obsahuje např. delší záběry z úvodní párty u Stiflera (Seann William Scott), hrátky s lesbičkami, nebo jak Jim (Jason Biggs) čeká s otcem (Eugene Levy) v čekárně na vyšetření přilepeného penisu. (Marsik)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama