Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Onehdy jsem se se svými známými vsadil, že oni i já dokážeme dokoukat do konce cokoli tam protistrana pustí. S ohledem na to, že má alergie na týnejdžr broskvoviny je obecně známa, a oni zas nemusí psycho a terror v movie byly filmy vybrány brutálně drsné (v sázce bylo mnohé -večeře!!). Takže zatímco oni mi pustili Zhovadilý koláč II., já jim Srpski film. -- Já ten hnus dokoukal (koláč), oni (byli tři) se nedostali (Srpski) ani přes padesátou minutu! Večeři mi ještě dluží (jen tak se k ní asi nedostanu-nějak se mi vyhýbají ….), ale jak tak rychle opustili mé kino, zanechali mi tam tenhle skvost. -- Dokud mi budou dlužit večeři, bude v mé filmotéce!! ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Slabší, o dost slabíš. Moc nucené, upatlané. Když přidáte víc humusu, nemusíte ještě dostat lepší film. Příběh je trošku prostší než v jedničce a k jeho škodě hlavně moc předvídatelný. Mínusy oproti jedničce: přeplácanost (je toho opravdu moc, za každou cenu být vtipní nejde), ufiknutí Eugene Levyho (to je moc podstatný rozdíl, upoutávky sice hlásaly, že bude „otec“ ještě hustější než předtím, ale opak je pravdou). Plusy oproti jedničce: invence nápadů (i když je to občas přeplácaný, zase spousta z těch gegů má hodně do sebe a při jednom, u kterého bych zaspoileroval, to mi tekly až slzy a řáchal jsem se na fuflíkatým koberci), rychlejší tempo ( to jedničku trochu zařezávalo, to její pomalé tempo. Protože mezi údernými momenty byla často hluchá místa a nebo to nebylo tam moc vtipné). Musím dát ale o jednu míň, neb Stifler a spol nahradili šmrnc za komerční pokus vytěžit ze záchodové mísy mezi komediemi co nejvíce zlatých valounků. A hlavně, po druhý už to není tak vtipný, po třetí se zasmějou agilní a po čtvrté jde jen o zahnání nudy. ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Rovnako zábavné ako jednotka, nenechajte sa odradiť nižším hodnotením. Herecká zostáva spolu opäť ladí a humorných situácií je dostatok. Možno sa pár vecí opakuje a nie je to až tak vtipné ako prvý krát, ale vadí to vôbec? Keď máte radi podobne ladené komédie, nevidím dôvod prečo by vám druhé Prcičky nesadli. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

American Pie 2 aneb Prcičky znova. Z předchozího dílu se vrací všichni. Herci zopakovali svoje role a opět je to pecka. Po prvním roce na Výšce, kdy už nejsou panicové tak řeší další problém. Který s předchozím problémem má toho dost společného. Kluci odjíždějí na pláž a v pronajatém domě rozjedou párty. Opět jsou tu humorné scény, trapasy a vulgarismy po celou dobu. Sprosté, vtipné, boží. Díky scéně v baráku lesbiček říkám, že tohle je asi nejlepší díl trilogie American Pie. Pří té scéně jsem se nemohl přestat smát. "Velice originální Stývne." "Neříkej mi Stývne!" :-D ( 78 procent ) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dvojka má trochu pozvolnější rozjezd a taky už trochu recykluje první díl, ale dobrých vtípků a situací je tu pořád dost. Co se mých dvou nejoblíbenějších postav týče, tak Jima pořád stíhají trapasy a jeho vystoupení na hudebním táboře je nezapomenutelný. No a Stifler perlí snad ještě víc než v jedničce a sex po telefonu v podání Oze a Heather taky stojí za to : hele chlape mám péro v ruce a chci si užít sex po telefonu se svou holkou! No tak to máš dobrý, Alláh Akbar! Takže o něco slabší než jednička, ale pořád ještě obstojná zábava.60% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Několik scén z hudebního tábora bylo natáčeno v táboře JCA Shalom v Malibu. (Stocki)

Reklama

Reklama