Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA FAMILY - Tak jsem si zase po delší době zavzpomínal na svá léta přelomu ZŠ a SŠ, kdy jsem Prcičky doslova žral. A i dneska, kdy jsem film viděl nejméně po šesté, jsem se dobře bavil a fóry mi i po 11 letech (od natočení) přišly trefné a vtipné. Zkrátka příjemná nostalgická komedie, kterou budu mít rád nejspíš napořád. Z jedničky si pamatuju, že jsem byl pořádně vyplesklej, ale i dvojka v pohodě sekundovala. 90% // (19.9.2014) HBO COMEDY - No jo, a je to tu zase :) Prcičky dvojku jsem si nemohl na HBO nechat ujít. Potvrzuji 90%. // (20.9.2015) PRIMA HD - A dost! Tohle je prostě jedna z mých TOP USA komedií, ke které vždycky zasednu a jelikož jsem tak učinil i dnes, je jasné, že je pro mě něčím výjimečná. Z toho vyplývá...Nová FSZ je tu! :-) 100% // Další projekce: (17.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Prcičkovská partia mi prirástla k srdcu. Keď som si po dlhšej dobe od videnia jednotky pozrel dvojku, mal som nádherný povznesený pocit, akoby som sa stretol so starými priateľmi. Presne také sú druhé (a samozrejme aj prvé) Prcičky: sú ako stretnutie s kamarátmi. Príjemné, sympatické a na došťanie vtipné. Dúfam, že v trojke sa dostaví rovnaký pocit. ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Přeci jen je to o krapítek horší... Humor je trošku víc infantilní a hlavně mě tu štve takový to klasický převracení charakterů... Naďa sice nevypadala v jedničce nijak geniálně, ale tady z ní na konci udělali úplnou kravku... To mi dost vadí na amerických komediích celkově... Aby bylo vidět, že hrdina udělal dobře když šel za hlasem srdce, tak v posledních pár minutách dělají z postav jako je Naďa buď blbce anebo hajzly... Takže to o pár procent snížíme... ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol predsa len "prvý diel", ale dvojka sa mu minimálne vyrovná. Pre mňa je aj trochu "atraktívnejšia", lebo jednotku som už videl veľakrát, pričom toto ešte riadne "napozerané" nemám. Ale ešte teraz vo mne doznieva ten neovládateľný smiech, ktorý som zažíval pri pozeraní. Svižné, zábavné, minimálne nechutné... Čo viac si priať? ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování,které neskutečně okatě chtělo nahrabat z úspěchu prvního dílu a podařilo se mu to tak napůl.První Prcičky byli úspěšné právě proto,že nikdo neočekával tu smršť vulgárností,tady mi přišlo,že se jen všechno opakuje a jak je zvykem v pokračování i vynásobňuje a opět se i zde potvrzuje příslový,čeho je moc,toho je příliš.Naštěstí zde zůstali všichni sympatičtí představitelé z prvního dílu a i pár nových originálních nechutných vtípků přibylo,takže v žánru teenkomedie si to svůj slabší nadprůměr stále drží,ale jinak jde jen o slabší pokračování úspěšného a povedeného prvního dílu.A zdravím Stiflera :-)! ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama