Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování,které neskutečně okatě chtělo nahrabat z úspěchu prvního dílu a podařilo se mu to tak napůl.První Prcičky byli úspěšné právě proto,že nikdo neočekával tu smršť vulgárností,tady mi přišlo,že se jen všechno opakuje a jak je zvykem v pokračování i vynásobňuje a opět se i zde potvrzuje příslový,čeho je moc,toho je příliš.Naštěstí zde zůstali všichni sympatičtí představitelé z prvního dílu a i pár nových originálních nechutných vtípků přibylo,takže v žánru teenkomedie si to svůj slabší nadprůměr stále drží,ale jinak jde jen o slabší pokračování úspěšného a povedeného prvního dílu.A zdravím Stiflera :-)! ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Rovnako zábavné ako jednotka, nenechajte sa odradiť nižším hodnotením. Herecká zostáva spolu opäť ladí a humorných situácií je dostatok. Možno sa pár vecí opakuje a nie je to až tak vtipné ako prvý krát, ale vadí to vôbec? Keď máte radi podobne ladené komédie, nevidím dôvod prečo by vám druhé Prcičky nesadli. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Byť je pro mnoho lidí tento druhý díl již kvalitativně horší jak ten předchozí, pro mě osobně je American Pie 2 na stejné kvalitativní úrovni. I zde totiž dostaneme pořádnou nálož bláznivých gagů a důvěrně známých charakterů, kterým jde jen o jedno. Tyto ingredience společně s výtečně odsýpajícím příběhem tedy vytváří další kultovní žánrový zářez, ke kterému se vždy velmi rád vracím. Skvělá práce! „Oh, yeah. The Stifmeister's coming back to Grand Harbor. Deck the halls. Bye-bye, Great Falls. Wipe my ass and lick my balls. It's Stifler time, baby. Whoo-hoo-hoo. Whoo-hoo-hoo.“ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som si ani nevšimol, že to bol druhý diel. Ten istý recept, tí istí herci a úplne odlišná cieľová skupina, akou som bol ja. A to ani nesúviselo s mojim vekom. Toto by som nezvládal ani na gymnáziu. Hlavne keď by som to porovnával s tým, ako vyzeral život na našich chodbách školy a na našich parties. Nikto mi nikdy žiaden moč na hlavu nevylial. Našťastie. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Sága pokračuje v plnej sile hneď v úvode, kedy repráky a basy požehná zvuk skladby 'Everytime I Look For You' z (pre mňa) najlepšieho, štvrtého štúdiového albumu Take Off Your Pants and Jacket kapely blink-182, ktorá je silne spätá s celou sériou AP, obdobím aj atmosférou rokov. A tiež Eugene Levy, pre ktorého platí detto. S potešením uší sa nekončí, dvojka, podobne ako jej starší brat, totiž v srdci hrdo nosí alternatívny a punk rock, čo tu znamená Sum 41, Lit, The Offspring, Green Day, Oleander či Alien Ant Farm – tomu sa hovorí kombo! Problém v tejto pochvale je ale samozrejmý – nejedná sa o žiadny "connoisseur" výber skladieb, táto hudba proste vtedy najviac fičala a vybralo sa z toho najlepšie. Povedať tiež treba, že druhý diel sa mi zdá o dosť lepší, čo všeobecne neplatí, a dlho som rozmýšľal o dôvodoch. Herz možno písal scenár iným spôsobom, voľnejším, postavy už boli u divákov etablované, mohol sa teda viac venovať zjednoteniu samostatných príbehov do jedného celku, pretože presne taký pocit som z toho mal, akoby sme v jednotke dostali viacero príbehov, ktoré sa križovali, zatiaľ čo tu sme mali jeden celistvý "príbeh," ktorý sa vetvil na hŕstku menších. Samozrejme, ide len o môj výstup, ktorý som po premyslení dostal. A možno to tak vôbec nie je a možno len fetujem... ♪♫ (x) (xx / x / x / x / x / x / x) (x) (8.9.2017) (6.2.2021) (10.9.2021) (15.5.2022) (10.10.2022, sk dab) (10.12.2023, sk dab) ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

  • Prodloužená verze je o 3 minuty delší než původní. Obsahuje např. delší záběry z úvodní párty u Stiflera (Seann William Scott), hrátky s lesbičkami, nebo jak Jim (Jason Biggs) čeká s otcem (Eugene Levy) v čekárně na vyšetření přilepeného penisu. (Marsik)
  • Několik scén z hudebního tábora bylo natáčeno v táboře JCA Shalom v Malibu. (Stocki)
  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)

Reklama

Reklama