Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedie určitě není moje krevní skupina, ale: U akčního filmu očekávám akci, u hororu se chci bát, u romantického filmu chci bulet a když se dívám na komedii, chtěl bych se minimálně usmívat - nikoli naopak. To se mi v tomto případě splnilo a já dávám čtyři hvězdičky. Rozhodně lepší než jednička. Málem jsem si však nevěřícně ukroutil hlavu nad spektrem hodnocení většiny zdejších komentátorů, když jej srovnám s jejich hodnoceními u filmů stejného nebo podobného žánru. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi príde ešte viac šťavnatejšia, vtipnejšia, pikantnejšia a aj o chlp lepšia. Producenti a scenárista prvého dielu máju všetko pevne v rukách a dvojku presunuli od školských lavíc k školským prázdninám. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler sú späť s plnými zásobníkmi a po minulej skúseností sa snažia zabodovať na druhej méte. Okrem hlavných postav poteší, že sa vrátilo späť kopec vedľajších postav (Šerminator, Stiflerova mama), ale aj Rockoví soundtrack (Blink 182, Offspring, Sum 41), či vynikajúce vtipne a aj trápne scény s ľahkou romantickou a aj vtipnou bodkou na záver. Stifler: Ty krááávo, já jsem našel robertka! Velký modrý gumový čuráky pro všechy! Gumový čuráky teď frčej! 90% - 5* ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Every Time I Look For You - Blink 182 [3:06] ,2. Scumbag - Green Day [1:44] ,3. Bring You Down - Left Front Tire [2:30] ,4. Vertigo - American Hi-Fi [2:12] ,5. (I'm Gonna) Split This Room In Half - Uncle Kracker [3:04] ,6. Be Like That - 3 Doors Down [3:57] ,7. Good (For A Woman) - Alien Ant Farm [2:28] ,8. Always Getting Over You - Angela Ammons [4:07] ,9. Cheating - Jettingham [3:47] ,10. Smokescreen - Flying Blind [3:34] ,11. Phoebe Cates - Fenix*TX [3:40] ,12. Susan - The Exit [3:13] ,13. Fat Lip - Sum 41 [3:01] ,14. I Will - Lucia [4:25] ,15. Halo - Oleander [4:43], ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vždy som sníval prenajať alebo požičať alebo kúpiť si dom pri mori na zábavu, neskôr som však už začal rozmýšľať, že by som v takom aj býval, ten by však vyzeral a bol určite inde, ako ten na zábavu, ale zatiaľ nemám ani jedno. Dosť som sa na tomto filme bavil, možno aj preto, čo som spomínal mi to prišlo zábavné, slnko, more, pláž, dom zábavy, pekné ženy, jednoducho užívanie života tu a teraz. Tu to samozrejme Američania pokazili tým sexom, ale bola to taká tancovačka, konverzačka, hlášky, hefty, pre mňa osobne asi aj lepšie ako prvý diel. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Steve Stifler: - "Byl jsem pochcán!" & Steve Stifler: - "Tantra? Co to kurva je - tantra?" & (Stifler běží s robertkem.) Jim Levensten: - "Co to tu děláš?" Steve Stifler: - "Hledám další lesbický pomůcky." Jim Levensten: - "Kdes to našel?" Steve Stifler: - "U Finche v prdeli." & John: - "Tehle mejdan se dá nazvat jediným slovem: Výbordelnej!" & Matt Stifler: - "Víš, že máš nádherný oči?" slečna: - "Oh! Jsi roztomilej." Matt Stifler: - "Jsi fakt pěknej kousek." slečna: - "Díky." Matt Stifler: - "Není zač. Chceš si zašukat?" & (Nadia táhne Shermana do ložnice.) Nadia: - "Ošukej mě, úchyle!" ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

  • Prodloužená verze je o 3 minuty delší než původní. Obsahuje např. delší záběry z úvodní párty u Stiflera (Seann William Scott), hrátky s lesbičkami, nebo jak Jim (Jason Biggs) čeká s otcem (Eugene Levy) v čekárně na vyšetření přilepeného penisu. (Marsik)

Reklama

Reklama