Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Every Time I Look For You - Blink 182 [3:06] ,2. Scumbag - Green Day [1:44] ,3. Bring You Down - Left Front Tire [2:30] ,4. Vertigo - American Hi-Fi [2:12] ,5. (I'm Gonna) Split This Room In Half - Uncle Kracker [3:04] ,6. Be Like That - 3 Doors Down [3:57] ,7. Good (For A Woman) - Alien Ant Farm [2:28] ,8. Always Getting Over You - Angela Ammons [4:07] ,9. Cheating - Jettingham [3:47] ,10. Smokescreen - Flying Blind [3:34] ,11. Phoebe Cates - Fenix*TX [3:40] ,12. Susan - The Exit [3:13] ,13. Fat Lip - Sum 41 [3:01] ,14. I Will - Lucia [4:25] ,15. Halo - Oleander [4:43], ()

castor 

všechny recenze uživatele

Využívá to podobné situace, sází na totožné vtipy, ale rozdíl je kromě jiného ve výrazně horší režii, která nedokáže přijít s něčím „jiným“, protože hoši už jednou o panictví přišli. Chlapci nám lehce zestárli, mají za sebou rok univerzity, léto si chtějí pořádně užít, k čemuž poslouží dům na pláži. Leccos je jinak, ale tak nějak pořád stejně.. každý se někam (ne)posunul, příjezd Nadii z Czechoslovakia se blíží, jenže náš znásilňovač koláčů se v dané stránce moc nezlepšil. Jednička byla (když si uvědomíme, k jaké cílové skupině směřovala) vtipná, svěží i roztomilá, dvojka je těžkopádná, mdlá, vtipná jen ojediněle. A dost doslovná. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Chlapci sú už viac ako rok na vysokej a sále sa podaktorým nepodarilo zasunúť. Prázdniny a dom na pláži sú pre tento pohanský akt zblíženia to pravé. Do cesty sa im ale stavia čoraz viac prekážok. Herecké obsadenie: V podstate sa stretávame s totožnou zostavou ako v prvom diely. Stifler to podpísal a tak je ozaj o zábavu postarané. Prevedenie: Finálna zápletka je veľmi podobná prvému dielu, možno s tým rozdielom, že chalani sú už starší a tak sa scenáristi mohli pustiť do oveľa odvážnejších scén. Pocity: Zábava dobrá ale je to v podstate ako cez kopirák. Jednotka sa radí medzi kultové záležitosti filmov pre mladistvých a toto je jej obstojné pokračovanie ale čakal som trocha viac. Pridaná hodnota: Pokračovanie kultovej teenege komédie, ktorá kedysi udávala trendy. 77% ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Steve Stifler: - "Byl jsem pochcán!" & Steve Stifler: - "Tantra? Co to kurva je - tantra?" & (Stifler běží s robertkem.) Jim Levensten: - "Co to tu děláš?" Steve Stifler: - "Hledám další lesbický pomůcky." Jim Levensten: - "Kdes to našel?" Steve Stifler: - "U Finche v prdeli." & John: - "Tehle mejdan se dá nazvat jediným slovem: Výbordelnej!" & Matt Stifler: - "Víš, že máš nádherný oči?" slečna: - "Oh! Jsi roztomilej." Matt Stifler: - "Jsi fakt pěknej kousek." slečna: - "Díky." Matt Stifler: - "Není zač. Chceš si zašukat?" & (Nadia táhne Shermana do ložnice.) Nadia: - "Ošukej mě, úchyle!" ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Rovnako zábavné ako jednotka, nenechajte sa odradiť nižším hodnotením. Herecká zostáva spolu opäť ladí a humorných situácií je dostatok. Možno sa pár vecí opakuje a nie je to až tak vtipné ako prvý krát, ale vadí to vôbec? Keď máte radi podobne ladené komédie, nevidím dôvod prečo by vám druhé Prcičky nesadli. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

  • Několik scén z hudebního tábora bylo natáčeno v táboře JCA Shalom v Malibu. (Stocki)

Reklama

Reklama