Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (111)

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Som rád, že sa nás nikto nesmažil oblbnúť nejakými poučkami o klonovaní a vďaka tomu sme sa nestali svedkami situácie na štýl; "Klon save the world!" Or niečo také, ale dostali sme hoc nevýživnú, ale celkom zábavnú komédiu o grgajúcej, veľmi nadržanej a mimo iného vyklonovanej Kate. Plus Eugene Levy ako bonus :). ()

dextrush 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som dosť náročným divákom, dávam tomu filmu 3 hviezdy. Prečo? Slovami to ťažko opísať. Nápad rozhodne nebol originálny. Bola tam ale veľmi pekná herečka. Ani to nie je dôvod, prečo mu dávam 3*. Celý film sa ale niesol v príjemnom duchu, miestami bol aj vtipný a veľakrát vyvolal roztiahnutie kútikov mojich úst. 3* za príjemnú, poobedňajšiu, atmosféru. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

No tyjo, tak tenhle stroj bych strašně chtěl. Jako malý jsem chtěl klonovací mikrovlnku, kde bych strčil třeba talíř jídla a měl dva či víc, ale tohle je mnohem lepší, hned bych věděl, koho naklonovat. Každopádně super komedie, u které jsem se vážně pobavil, zejména u scény v baru, nebo restauraci či co to vlastně bylo. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

To, že film pojednává o celkem provařeném námětu, není příliš podstatné a na mém hodnocení se negativně projevil žánr teenagerské komedie v hollywoodském provedení. Pravda je, že existují mnohem horší filmy svého druhu, Repli-Kate si např. udržuje ještě celkem přijatelnou úroveň hereckých výkonů, ale co naplat, i ty nejpovedenější fórky jsou podané takovým způsobem, že na mě nefungují a u většiny se ošívám nad jejich lacinností. Celkový dojem: 25 %. Když už podobné téma, tak je dobře zvolit starou českou komedii Což takhle dát si špenát. Téhle klasice Repli-Kate nedosahuje ani po kotníky. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V době kdy se většina diváků směje každému dílu prciček a trapným českým alternativám jako jsou Snowboradáci a Raftáci, tak nedokážu pochopit jak nízké hodnocení má Repli-kate. Perfektní komedie, která je plná vybroušených scén, které rozesmějí i mrtvého. Krása Ali Landry je nepopiratelná a komu se nelíbí tahle miss USA 1996 je nejspíš na jiné pohlaví. Celý film na ní dost závisí, což je logické, když tu jde právě o její krásné tělo a její klon. Pozornému divákovi neunikne skvělá pointa okolo toho "proč ženy musí být takové jaké jsou a muži na ně musí stále nadávat a nevážit si toho". Toto téma se táhne celým snímkem a hlášky po sexuálním aktu typu "Miláčku ty si se mnou nebudeš chtít povídat?" od muže k ženě opravdu dostanou. V podstatě jde i o "oslavu" ženy jako takové, která by podle mužů měla být chlapem s ženským tělem. Kdyby se tak stalo všichni muži by, se smutkem v srdci a při romantickém filmu o životní lásce, plakaly a vzpomínali na to, jaké to ženy byly úžasné. Kdo se nezasměje ani na konci snímku, kdy se do všeho vloží Eugene Levy, který hraje mnohem zajímavěji než např. v Prcičkách, opravdu by se měl zamyslet. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama