Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nedám plný počet z jednoho prostého důvodu - u každé disciplíny mi bylo přesně jasné, kdo v ní bude účinkovat a štvalo mě, že je to vlastně improvizace jen napůl. Jasně, kdo by chtěl vidět Colina, jak zpívá nějaké slečně v "Musical Styles"? Ale that's not the point - česká Partička má oproti tomuto výhodu, že herci se vždycky střídají a nikdo nikdy skutečně neví, co vlastně bude hrát a s kým. Na druhou stranu - v americké verzi dostaneme naservírovanou podívanou od o třídu až dvě lepších komiků. I tak - veeeery funny :) 80% ()

OliverCZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden z nejlepších a nejvtipnějších pořadů vůbec. Pokud se zrovna při sledování nesměji (což se stává málokdy) tak zírám s otevřenou pusou, nad improvizačními výkony účinkujících. Tento pořad bych povinně pustil všem lidem co vychvalují českou Partičku, aby poznali, co je to pravá zábava. Kdybych mohl dám více než "jen" pět hvězdiček! ()

dave14 

všechny recenze uživatele

Geniální improvizační show, který Partička nesahá ani po kotníky. Trio Ryan Stiles, Colin Mochrie a Wayne Brady společně s hostujícím čtvrtým účastníkem (nejraději mám Chipa a Brada) předvádí ty nejdokonalejší scénky, u kterých skoro neustále řvu smíchy. PS. Nová show s Aishou Tyler jako moderátorkou je zatím o trochu slabší, ale věřím, že po pár epizodách to bude už jen a jen lepší. Ovšem ústřední trio komiků jede stále na 100%. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda, když se tenhle pořad srovnává s českou nebo slovenskou Partičkou. Mám ráda všechny tři, nedělám v tom žádný rozdíl, navíc přece jenom každý pořad je trochu jiný. Rozhodně si nemyslím, že česká nebo slovenská verze je horší. Něco se mi líbí víc, něco míň, některé scénky tu jsou vyloženě nezapomenutelné. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama