Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Gerret 

všechny recenze uživatele

Škoda, že u nás nedávají v televizi alespoň verzi s titulkama, místo těch nudných českých seriálů, u tohoto pořadu se prostě vždycky zasměju, kéž bych uměl lépe anglicky. Alespoň, že se můžu podívat na pár dílů s titulkama tady: http://www.videacesky.cz/tag/whose-line-is-it-anyway, je to prostě nej improvizační show a Wayne Brady mi z nich příjde nejlepší, ale všichni jsou skvělý. Hodnocení 90%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se koukl na prvních 5 dílů, abych věděl o co jsem celý ty roky přicházel a musím se přiznat, že jsem úplně nadšený nebyl a nemám potřebu na pořad koukat dále. Samozřejmě, že se čas od času objeví momentka, která vám pozvedne koutky úst, ale žádné salvy smíchu jsem bohužel nezaznamenal. Herecká čtveřice je určitě zajímavá a mnohem talentovanější než ta česká. Dříve jsem ovšem viděl českou Partičku, takže tahle americko - britská varianta mě neměla moc čím překvapit. Navíc mi docela vadí stáří pořadu, takže hodně fórků už nespadá do kategorie nejaktuálnějších. To je asi tak všechno, co jsem měl na srdíčku. Hvězdička. ()

Reklama

Beda 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelná klasika. Výjimečně silná sestava stojící na ose Drew Carey - Ryan Stiles - Colin Mochrie - Wayne Brady dala vzniknout spoustě nezapomenutelných scének. Právě tito pánové jsou asi hlavní příčinou nedostižnosti tohoto pořadu veškerými konkurenčními pokusy (např. Partičkou). Jejich improvizační schopnosti jsou opravdu mimořádné a je radost je pozorovat při práci. Kromě oficiálních dílů stojí za to vidět také sestřihy nepublikova(tel)ných scének z youtube, které se nikdy nedostaly do vysílání. V nich je excelentní především Ryan, který se v některých nepublikovatelných fórech doslova vyžívá. ()

StrikE94 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi pořad Partička, tak tohle budete milovat tak milionkrát víc. Protože narozdíl od české verze, jsou tady hry rychlé, mnohem vtipnější a i představitelé jsou sympatičtější + je jich víc. Je až neuvěřitelné, co zde herci předvádí a jen těžko lze uvěřit tomu, že jde o improvizaci. Naprosto bez konkurenční a nevidím jinou možnost než dát za 5. Vřele doporučuji všem! ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno