Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

chrchel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že místní hodnocení 97% mluví naprosto za vše. Takhle má vypadat televizní zábava! Mimochodem nová série (léto 2013) zatím vyplodila tři díly, které možná nedosahují kvalit starších, ale trojice Ryan, Colin a Wayne je pořád dokonalá! A ano, zhlédnul jsem všechny starší díly, některé nejednou, a přesto při nich nepřestávám dostávat záchvaty smíchu :-) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zajisté jsou zde jedinci, kteří čtou a kontrolují mé výblitky pečlivě (zdravím mami), proto nemohu jít pod pět, když jsem Sucháčovi s Gajzlem v dočasném pominutí smyslů nasral quattro. Ba co více, u české mutace jsem ocenil fuckt, že nám spolu s mou stařenou dává důvod, proč vedle sebe bez fyzických útoků strávit půl hodiny na sedačce. Inu - Whůs lajn obsahuje tolik odkazů na angloamerickou kulturu, že tomu mé neštěstí nerozumí ani zbla a znechuceně odchází spinkat! D Ě K U J I ! Jednou to i dokoukám, místo abych zdvihal hned po zaklapnutí dveří od ložnice pornostránkám rejtynk. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Perfektní, největší legrace co znám...vyjma seriálu Přátelé, dala bych obojí na stejný stupínek mojí srando-stupnice:)... inteligentní humor či jen srandovní obličeje. Improvizace je těžká disciplína, ale tito pánové to zvládají na výbornou s hvězdičkou. Kolikrát mi od smíchu tečou až slzy, doporučuji :) ()

amim 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní pořad všech dob. Po tom, co jsem dodíval dostatek dílů, můžu s klidem říct, že je dokonce lepší než Fast and Loost. Někdy je až neskutečné, co dokáží v mžiku sekundy vymyslet. Jsem uchvácen a opravdu tento humor je něco, co mi sedne. Colin a Ryan jsem kapitolou sami o sobě. "Partičko! Podívej se, jak se to dělá! Zatím nemáš ani na to, abych tě s tímto skvostem srovnával!" ()

Beda 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelná klasika. Výjimečně silná sestava stojící na ose Drew Carey - Ryan Stiles - Colin Mochrie - Wayne Brady dala vzniknout spoustě nezapomenutelných scének. Právě tito pánové jsou asi hlavní příčinou nedostižnosti tohoto pořadu veškerými konkurenčními pokusy (např. Partičkou). Jejich improvizační schopnosti jsou opravdu mimořádné a je radost je pozorovat při práci. Kromě oficiálních dílů stojí za to vidět také sestřihy nepublikova(tel)ných scének z youtube, které se nikdy nedostaly do vysílání. V nich je excelentní především Ryan, který se v některých nepublikovatelných fórech doslova vyžívá. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama