Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Slabá romantika s prvky dramatu. Co vlastně bylo drama? Rakovina a smrt babičky na konci filmu to není moc možná tušení nevěry.. Romantika byla taková celá zmatená, ač od počátku to jasně jiskřilo mezi Carterem a Sarah. Bokové linie byly víceméně slepými uličkami. Další co mne zarazilo bylo, že v informacích o filmu bylo, že Carter je režisér porna pak z toho nakonec byl scénárista soft porna, pak soft erotika a celé se to předhodilo na začátku, aby to nalákalo důvěřivé snílky, kteří od filmů čekají jen a pouze sex. Celkově slabé, ač občas mne pár scén zaujalo a neměl jsme nutkání to vypnout = 2z5. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Poctivy pribeh ze zivota (vic drama, nez romanticka komedie), ktery ma vsechno, co ma mit... je pravdivy, dojemny, nenuceny, ma inteligentni dialogy, emoce a oplyva skvelymi hereckymi vykony. Adam Brody coby roztomily romantik, ktery umi naslouchat a vzdycky vi, co rict, aby pomohl... pricemz to funguje obousmerne, coz je na zivote fajn. Meg (a jeji prifoukle rty) mi az tak nesedla, ale Kristen tenhle nedostatek vyvazila. Navic moc prijemna hudba... zkratka dobra prace! Btw., dabing je dost priserny, takze doporucuju original. ()

Reklama

BluT 

všechny recenze uživatele

Co tím chtěl básník říci? Vztahy hlavních charakterů nebyly moc hezky navozený, věci se děly v neurčitym rytmu, postavy jednají přinejmenším zvláštně a i když se film snažil řešit poměrně závažný témata, jako nemoc a smrt, mě to nebralo. Scénář se vcelku nepoved, bych řek. Meg Ryan mám moc rád, ale v tomhle (asi) nízkorozpočtovym filmu se mi nelíbila. Ani Kirsten vlastně. Všichni herci tak nějak klouzali po povrchu a jako by se do postav nevžili. Netvrdím, že je to nějak zázračně špatnej film. Jen je zmatenej, neví co chce divákovi nadávkovat, jak to podat a bruslí si v průměrnosti. A vyzní kompletně do ztracena. 50% ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Smrt nutí lidi žít. ___ Čtyři ženy, čtyři generace – holka, dívka, žena v zenitu a žena na pokraji smrti – ty, až na tu poslední, nacházejí v mladém sousedovi totéž – přítele, kterého by mohly milovat jako muže, nebo milovaného muže, který by byl přítelem. Přítel znamená, že s nimi sdílí emoční a životní záležitosti, poslouchá a povídá, je důvěryhodný. Přítel znamená empatie, přízeň, zájem a sympatie. Kupodivu ten soused přesně takovým mužem-přítelem je. Vzácnost. Muž, který se neztratil na území žen. Nejmladší z hrdinek svojí rozumovostí a informačním přehledem hodně připomíná mladší sestru dívky Charlie – hlavní postavy Hitchcockova filmu Shadow of a Doubt (http://www.csfd.cz/film/4394-ani-stin-podezreni/). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu víc než obyčejná romantická komedie, která trochu naťukává rodiné vztahy (nejde o žádný psychologický těžkopádný film, vše je podáno odlehčeně). Sice ani tady nechybí stokrát otřepané a trochu laciné scény, ale oslovilo mě to - nevím čím, jen vím, že mám po zkouknutí dobrý pocit. Taky jsou moc rád, že tu Meg nebyla tak neskutečně zmalovaná jako o rok později v My Mom's New Boyfriend; tady vypadá zhruba tak, jak ji asi každý zná. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama