Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu víc než obyčejná romantická komedie, která trochu naťukává rodiné vztahy (nejde o žádný psychologický těžkopádný film, vše je podáno odlehčeně). Sice ani tady nechybí stokrát otřepané a trochu laciné scény, ale oslovilo mě to - nevím čím, jen vím, že mám po zkouknutí dobrý pocit. Taky jsou moc rád, že tu Meg nebyla tak neskutečně zmalovaná jako o rok později v My Mom's New Boyfriend; tady vypadá zhruba tak, jak ji asi každý zná. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi příjemná záležitost, která působí tak trochu civilně a celou dobu jsem si říkal, že takhle nějak by to mohlo ve skutečnosti být. Režie sice má svoje mouchy a tempo film je značně nevyrovnané a aspoň tak od půli filmu zhruba tušíte, jak to celé dopadne. Hodně to ale zachraňují herci. Adam Brody je sympaťák a talentovaná Kristen Stewart má před sebou jistě slibnou budoucnost. Největším překvapením je ale výkon Meg Ryan, která se od svých romanťáren konečně přesunula trochu někam jinam a tady hraje opravdu výborně. 70% ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Sentimentální příběh s dějem bez výrazné pointy, kde vše plyne jaksi mimochodem a v klidu. Nebýt zbytečně sladkobolné poslední čtvrthodiny, ve které vystřelily všechny pomyslné flinty, bych deníčku kalifornského týpka, který jaksi zprostředkovaně prožívá drobná americká dramata, jemu kupodivu dosud známá jen z amerických filmů, udělil ty čtyři hvězdy s čistým svědomím. Takhle sice trochu váhám, ale byla to slušná pohoda. Čili slabší, leč ode mě čtyřka. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Poměrně zvláštní film. Se zvláštním dějem, zvláštní atmosférou. Scénáristu soft porna Cartera odkopne přítelkyně, která ani neví proč, zhrzený mladík prchá na předměstí na duševní prázdniny do domu své babičky, kterou prakticky vůbec nezná. Začne tu tak velmi záhy vznikat zvláštní vztah mezi ním a sousedovic ženským arzenálem, zejména postarší Sarah a její dcerou Lucy. Protože Carter jednoduše neumí říct ne, dostává sebe i ženské osazenstvo do podivných situací, které nemají ve scénáři pořádnou oporu. Proto je výsledek místy hodně učesaný, hodně nedotažený, prostě tvůrci jakoby se snažili zavděčit všem – ženám, mužům, všech věkových kategorií. Přesto jsem si tuhle zvláštní, ale příjemnou jízdu užil, samozřejmě i díky ústřední herecké trojici (dokonce i ta Meg mi tu sedla).. ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Snímek překvapil, docela i nalákal, ale nakonec skončil tak nějak nemastně neslaně. Možná to chtělo 5 minut navíc a dotahnout scénář. Takhle mi konec přišel trochu umělý. Jinak film jako celek funguje, Meg Ryan s přefouknutými rty je ok, akorát v něm možná Brody funguje až příliš jako psycholog, sexuolog atd., ale to je asi věc názoru :-). ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama